Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου και η καινοτομία για τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:10
415 0

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης  και η νέα δημοτική αρχή, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε η απόφαση του Δημάρχου, να προσδιοριστεί ειδικός χώρος με καθίσματα για χρήση από ΑμεΑ, κυοφορούσες και άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς και χώρος για αναπηρικά αμαξίδια, προκειμένου οι συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά και αγκάλιασε με ενθουσιασμό αυτή την πρωτοβουλία. Ο ειδικός χώρος που οριοθετήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο, αξιοποιήθηκε από πολίτες που τους δόθηκε για πρώτη φορά αυτή η δυνατότητα, χωρίς να ταλαιπωρηθούν λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σχετικά άρθρα

Το ΝΑΤΟ περνάει από τον Εβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαΐου 2017 0
Όλα τα φώτα στραμμένα στην μεγάλη μετακίνηση στρατευμάτων του NATO μέσω Ελλάδας και ειδικότερα του Έβρου μετά από πολλά χρόνια…

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Αυγούστου 2016 0
Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 24 δενδρύλλια κάνναβης, 36,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και…