Ο Ερντογάν σκοπεύει να στείλει στις περιοχές του Αρτσάχ Σύρους τρομοκράτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:56
91 0

O στρατιωτικός δημοσιογράφος Σεμιόν Πέγκοφ από το WarGonzo, ο οποίος κάλυπτε τις μάχες στο Αρτσάχ αναφέρει, ότι η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί να κατοικήσει τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Αζερμπαϊτζάν με Σύρους τρομοκράτες.

Σύμφωνα με τον Πέγκοφ, υπάρχουν ήδη ενδείξεις από τη Συρία ότι οι οικογένειες τουρκομάνων συμφάνησαν να μετακινηθούν σε αυτές τις περιοχές, και για ορισμένες από αυτές η γη του Αρτσάχ μπορεί να φανεί παράδεισος μετά από 9 χρόνια πολέμου στη Συρία.

Στη Συρία, οι Τούρκοι ήδη προσφέρουν μια τέτοια βοήθεια στους ανθρώπους, που θέλουν να μετακινηθούν στο Αρτσάχ, είπαν η πηγές του WarGonzo. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατανοεί ότι η Ρωσία και η Συρία θα συνεχίσουν να πιέζουν την Ιντλίμπ μέχρι τέλους.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Σχετικά άρθρα

Σεβ. Μητροπολίτης Ξάνθης: “Προτείνω Σύναξη Αρχιερέων Βορείου Ελλάδος και έκδοση Ψηφίσματος υπέρ των εθνικών δικαίων…”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2018 0
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 67100 ΞΑΝΘΗ                                                                                    ΞΑΝΘΗ 10η Ιανουαρίου 2018   Πρός τόν Παναγιώτατον Μητροπολίτην Θεσσαλονίκης κ.κ. Ἄ…

Ο αγώνας «VIA EGNATIA RUN», αφού υλοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά το 2016 στον Έβρο, φέτος «μεγαλώνει», γίνεται ημιμαραθώνιος!

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιουλίου 2017 0
H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία: VIA EGNATIA RUN ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ…