ΑΚΚΕΛ: Ο θάνατος της αγροτιάς είναι οργανωμένο σχέδιο δανειστών-κατοχικών κυβερνήσεων

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Μαρτίου 2016
368 0

O προδιαγεγραμμένος θάνατος του Ελληνικού πρωτογενούς τομέα είναι μέρος του σχεδίου άλωσης και αποικιοποίησης της χώρας μας.

Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό απο την διατροφική αυτάρκεια είτε πρόκειται για οικογένεια είτε για κράτος.

Δεν υπάρχει τίποτα ποιο μεγάλο απο τον παραγωγό τροφής, αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα βρέθηκαν στο στόχαστρο κατοχικών κυβερνήσεων και δανειστών τα τελευταία επτά χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο πως το 3ο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου σπάει και τα δύο πόδια της Ελληνικής οικονομίας πρωτογενή τομέα και τουρισμό, αφαιρώντας έτσι ακόμη και αυτήν την όποια ελπίδα ανάκαμψης και ενδεχόμενο εξόδου απο την κρίση και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

Αποικία και προτεκτοράτο των δανειστών, κολίγοι και νοικάρηδες στα σπίτια μας. Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται, η ανάπτυξη απαιτεί παραγωγή.

Ελευθερία χωρίς τροφή δεν νοείται, ο παραγωγός τροφής για το σύστημα, τους δανειστές και τις κατοχικές κυβερνήσεις είναι εν δύναμή τρομοκράτης, είναι ο νο1 εχθρός αυτών που προσπαθούν να καταστήσουν προτεκτοράτο ένα έθνος.

Δεν είναι τυχαίο που οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου ξεπουλήθηκαν ακόμη και με δούρειους ίππους που τοποθετήθηκαν τεχνηέντως ως μπαρουτοκαπνισμένοι στρατηγοί απο το ίδιο το σύστημα.

Ο αγώνας μπορούσε και μπορεί να κερδηθεί μόνο και εφ΄όσον ξεπαστρευτούν τα παράσιτα και τα ζιζάνια,αναδιοργανωθούμε και μπούμε ξανά με την ίδια δυναμική στον αγώνα.

 

Βάκης Τσιομπανίδης – Προεδρος

ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)

Σχετικά άρθρα

ΤΕ ΕΒΡΟΥ ΚΚΕ: Να μην εγκατασταθεί αμερικανονατοϊκής βάση στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2020 0
ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…… Με σταθερά βήματα, προχωρά η μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε σημείο εφόρμησης του αμερικανικού στρατού στα νότια σύνορα του ΝΑΤΟ με την Ρωσία.…

Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης – ALEXPO 2018

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουνίου 2018 0
Το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιξε στις 15-6-2018 το απόγευμα τις πόρτες του, στις εγκαταστάσεις της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης…

Γ.Παυλίδης: “Μέχρι χθές ήταν σε πλήρη ενέργεια το πρόγραμμα εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή του Έβρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2016 0
Μέχρι προχθές ήταν σε πλήρη ενέργεια το πρόγραμμα εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή του Έβρου αλλά μετά τις αντιδράσεις…