ΑΚΚΕΛ: Ο θάνατος της αγροτιάς είναι οργανωμένο σχέδιο δανειστών-κατοχικών κυβερνήσεων

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Μαρτίου 2016
315 0

O προδιαγεγραμμένος θάνατος του Ελληνικού πρωτογενούς τομέα είναι μέρος του σχεδίου άλωσης και αποικιοποίησης της χώρας μας.

Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό απο την διατροφική αυτάρκεια είτε πρόκειται για οικογένεια είτε για κράτος.

Δεν υπάρχει τίποτα ποιο μεγάλο απο τον παραγωγό τροφής, αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα βρέθηκαν στο στόχαστρο κατοχικών κυβερνήσεων και δανειστών τα τελευταία επτά χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο πως το 3ο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου σπάει και τα δύο πόδια της Ελληνικής οικονομίας πρωτογενή τομέα και τουρισμό, αφαιρώντας έτσι ακόμη και αυτήν την όποια ελπίδα ανάκαμψης και ενδεχόμενο εξόδου απο την κρίση και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

Αποικία και προτεκτοράτο των δανειστών, κολίγοι και νοικάρηδες στα σπίτια μας. Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται, η ανάπτυξη απαιτεί παραγωγή.

Ελευθερία χωρίς τροφή δεν νοείται, ο παραγωγός τροφής για το σύστημα, τους δανειστές και τις κατοχικές κυβερνήσεις είναι εν δύναμή τρομοκράτης, είναι ο νο1 εχθρός αυτών που προσπαθούν να καταστήσουν προτεκτοράτο ένα έθνος.

Δεν είναι τυχαίο που οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου ξεπουλήθηκαν ακόμη και με δούρειους ίππους που τοποθετήθηκαν τεχνηέντως ως μπαρουτοκαπνισμένοι στρατηγοί απο το ίδιο το σύστημα.

Ο αγώνας μπορούσε και μπορεί να κερδηθεί μόνο και εφ΄όσον ξεπαστρευτούν τα παράσιτα και τα ζιζάνια,αναδιοργανωθούμε και μπούμε ξανά με την ίδια δυναμική στον αγώνα.

 

Βάκης Τσιομπανίδης – Προεδρος

ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Ουζουνίδης : Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες υλοποιείται!

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Αυγούστου 2020 0
Άλλο ένα έργο προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ που προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη για τις Φέρες…

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης , μέχρι τις 20 Νοεμβρίου

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2018 0
Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης , μέχρι τις 20 Νοεμβρίου αναφέρουν οι…