Ο Θ. Καράογλου εκπροσωπεί τη Μακεδονία και Θράκη στο επενδυτικό φόρουμ στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:28
278 0

Στις εργασίες του επενδυτικού φόρουμ που διοργανώνει στις 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με θέμα: “Ελλάδα, στρατηγικός παράγοντας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται”, θα συμμετέχει ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) θα είναι μέλος του Κυβερνητικού κλιμακίου που θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Γαλλική πρωτεύουσα, με αφορμή την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Εμμανουέλ Μακρόν.
Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου θα απευθύνει κάλεσμα στους Γάλλους επιχειρηματίες να στρέψουν την προσοχή τους στη Βόρεια Ελλάδα και να αξιοποιήσουν τις σπουδαίες επενδυτικές ευκαιρίες που έχουν αναδειχθεί.
Όπως εξηγεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης): “Μέσα από τη συμμετοχή σε φόρουμ αυτού του επιπέδου καθιερώνουμε τη Βόρεια Ελλάδα σε διεθνή επενδυτικό “παίκτη”. Η Γαλλία συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη δεκάδα των ξένων επενδυτών στην πατρίδα μας και τους ζητούμε να αναβαθμίσουμε τη συνεργασία μας αξιοποιώντας τη νέα επενδυτική πραγματικότητα που διαμορφώνεται στο σταθερό και γόνιμο επενδυτικό περιβάλλον της Μακεδονίας και της Θράκης”.

Σχετικά άρθρα

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιανουαρίου 2017 0
Συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης 24χρονος υπήκοος FYROM κατηγορούμενος για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμων μεταναστών…

«Εξαίρεση του Έβρου από την τοποθέτηση νέων Συνοριοφυλάκων»

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαΐου 2021 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Του:             Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας ΠΡΟΣ:          Τσν κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΘΕΜΑ:         «Εξαίρεση του Έβρου από την τοποθέτηση νέων…