Η  Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου εισήλθε στην δεύτερη φάση του προγραμματισμού της για την επίτευξη του στόχου της που είναι να καταστεί  πάνδημο το αίτημά της δια της υπογραφής του αιτήματος.

Η  προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο εναρκτήριο λάκτισμα από την υπογραφή του υπομνήματος για το αίτημα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό.

Την Τρίτη 12 Απριλίου ενώπιον αντιπροσωπείας των συμμετεχόντων στην Πρωτοβουλία  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Διδυμότειχο έθεσε στην πρώτη σειρά την σφραγίδα και υπογραφή του δηλώνοντας την ταύτιση με τα επιχειρήματα της Πρωτοβουλίας και την πεποίθηση του για το δίκαιο του αιτήματος.

Ακολουθούν οι σφραγίδες και υπογραφές των  φορέων της Πρωτοβουλίας. Στόχος είναι να υπογράψουμε το αίτημα όλοι όσοι επιθυμούμε να αλλάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις επιβίωσης της περιοχής μας. Όλοι όσοι θέλουμε να πάψουμε να τρέχουμε πίσω από δυσάρεστες εξελίξεις. Όλοι όσοι θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε και να δημιουργούμε με ισότιμους και δίκαιους όρους στον Βόρειο ΕΒΡΟ μας.

Προηγούμενο άρθροΙωάννης Σιδηράς: “Η Αγία και Μεγάλη εβδομάδα των παθών διδάσκει με τις πράξεις του Κυρίου μας, Ιησού Χριστού – Η Αγία και Μεγάλη εβδομάδα είναι βίωμα…”
Επόμενο άρθροΣυγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση του μαθητή από την Ορεστιάδα