Ο Νίκος Χατζόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Ζαμπούκη και την παράταξη  “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:39
643 0

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Νίκου Χατζόπουλου να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο Νίκος Χατζόπουλος ως  μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Έβρου και μέλος της  5μελούς γραμματείας,  δίνει το στίγμα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται την ενέργεια, την αγωνιστικότητα και την δημιουργικότητα όλων των Δημοτών, ανεξάρτητα από τα κόμματα στα οποία ανήκουν και την πολιτική ιδεολογία που υπηρετούν,  σύμφωνα και με την προτροπή του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.

Τον καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!” και του ευχόμαστε καλή  δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Προχωράμε!

Κάθε μέρα Περισσότεροι!

Κάθε μέρα Ισχυρότεροι!

Σχετικά άρθρα

Παρουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη… Μητροπολίτες & Μουφτήδες της Θράκης υπέγραψαν την Διακήρυξης ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Νοεμβρίου 2019 0
Υπογράφτηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 η “Διακήρυξη ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία” από Μητροπολίτες & Μουφτήδες της Θράκης ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ Την…