Ο Παύλος Στεφανίδης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:59
1073 0

Στεφανίδης Παύλος

Αντιστράτηγος ε.α

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Φίλες και φίλοι,

Στις προσεχείς Εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέρχομαι ως υποψήφιος για το αξίωμα του μέλους  του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου, με την πολιτική παράταξη  « ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ»,  στην Κεντρική Επιτροπή της οποίας είμαι μέλος,  ενστερνιζόμενος  πλήρως τις αρχές και τις θέσεις αυτής για το μέλλον της Ελλάδος εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστεύω σε μία Ευρώπη των ισοτίμων Εθνικών Κρατών, με ανάλογο σεβασμό στην ιδιοπροσωπία των λαών.

Πιστεύω ότι είμαστε ελεύθεροι να αποφασίζουμε τι  Ευρώπη θέλουμε και όχι να μας επιβάλουν άλλοι τη δική τους Ευρώπη.

Πιστεύω ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να στραγγαλίζει της δυνατότητες της εγχώριας παραγωγής και κατ΄ επέκταση να πλήττει βαρύτατα τους παραγωγικούς τομείς της χώρας μας και ιδιαίτερα τον πρωτογενή τομέα με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η Ελλάδα μας να είναι χώρος συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και να απειλείται έτσι σοβαρά η  κοινωνική μας συνοχή.

Ναι λοιπόν στην Ευρώπη, αλλά σε μια Ευρώπη όπου όλα τα κράτη θα έχουν ίσες δυνατότητες και όχι στην Ευρώπη του ενός ή των ολίγων.

Ζητώ την συμπαράστασή  και την βοήθεια σας να  μπορέσουμε να αγωνιστούμε ως «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ»,  μέσα στην Ευρώπη για την Ελλάδα μας, με βάση την  ιστορία της, τον πολιτισμό της, την προσφορά της  στους αγώνες για την ελευθερία  και την υπερηφάνεια των Ελλήνων όπου και αν βρίσκονται.

Οι θέσεις – Αρχές της  παράταξης «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», παρουσιάζονται στον ιστότοπο www.eleftheripatrida.gr

Φιλικά

Στεφανίδης Παύλος

Παλαγία ΤΘ 1615, ΤΚ 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ. 6947697136

Pavlstef@Yahoo.gr


Σύντομο Βιογραφικό:  Κατάγομαι από το Νέο Πετρίτσι Σερρών. Αποφοίτησα από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1980. Είμαι παντρεμένος και έχω πέντε (5) παιδιά. Διαμένω μόνιμα στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης. Διετέλεσα πρόεδρος του Παραρτήματος της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Αλεξανδρούπολη. Είμαι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

O Μαργαρίτης Σχοινάς υιοθέτησε την πρόταση Ευριπίδη Στυλιανίδη για εκπαίδευση της Frontex , στη Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2020 0
Την πρόταση του Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη να εκπαιδεύεται μέρος των Ευρωπαίων Αστυνομικών της FRONTEX στις Σχολές Αστυνομίας της Κομοτηνής, της…