Ο Σταύρος Κελέτσης στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:12
302 0

Τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις δυο ημέρες συζήτησης, στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος .

«…Δε μας φταίει το άρθρο για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μας φταίει η κακή χρήση που γίνεται, η αντισυνταγματική, θα έλεγα, κατά το πνεύμα του Συντάγματος χρήση η οποία γίνεται».

«Θεωρώ ότι αυτή η Αναθεωρητική Βουλή, αυτή η προσπάθεια, μια χαμένη ευκαιρία σε ότι αφορά το άρθρο 16 για την Παιδεία, διότι πραγματικά, είναι ένα άρθρο το οποίο εμμένει σε αντιλήψεις και σε ιδεοληψίες που ανήκουν στο παρελθόν».

«…Το θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας και της θρησκευτικής ουδετερότητας εξασφαλίζεται απόλυτα από το άρθρο 13 … Άρα, αν τυχόν πάμε σε μια αλλαγή αυτού του άρθρου, στην ουσία ανατρέπουμε και εισερχόμεθα στα εσωτερικά της ίδιας της λειτουργίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, κάτι το οποίο νομίζω ότι τουλάχιστον σήμερα δεν πρέπει να κάνουμε».

Σχετικά άρθρα

O Δημήτρης Κολιός βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ενημέρωση , στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2018 0
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, σε γνωστό Ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης,  η ετήσια γιορτή για την κοπή της Πίτας του…