Ο Τζέφρι Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την άσκηση «Defender21»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:59
59 0

«Σύντομα θα επιστρέψω στην Αλεξανδρούπολη για την DEFENDER-Europe 21. Αυτή η άσκηση μεγάλης κλίμακας υπό την ηγεσία του Στρατού των ΗΠΑ, που αποτελείται από περισσότερες από 28.000 προσωπικό από 26 έθνη, θα χρησιμοποιήσει βασικές χερσαίες και θαλάσσιες διαδρομές που γεφυρώνουν την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, παρουσιάζοντας και πάλι τη βασική θέση της Ελλάδας στον άξονα αυτών των ηπείρων καθώς και τη στρατηγική αξία της Αλεξανδρούπολης».

Αυτό είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζέφρι Πάιατ με την ημερομηνία επίσκεψης (7 Μαϊου) να συμπίπτει με την άφιξη ενός ακόμη πλοίου που μεταφέρει δυνάμεις οι οποίες συμμετέχουν στην άσκηση «Defender21»

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μαζί με αυτό στο Δυρράχιο της Αλβανίας, είναι τα σημείο εισόδου των δυνάμεων που μετακινούνται στα Βαλκάνια.

Πηγή: viadiplomacy.gr

Σχετικά άρθρα

16 προσλήψεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Σεπτεμβρίου 2018 0
Ανακοίνωση για την πρόσληψη μουσικών (καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού)με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία , έναντι αντιτίμου, συνολικά δεκαέξι…

ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΩΡ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΘΥΡΡΥΑΚΟΣ – Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Αυγούστου 2018 0
ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΩΡ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΘΥΡΡΥΑΚΟΣ – Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Άγνωστα ιστορικά στοιχεία για την ανέγερση του παλιού παρεκκλησίου στον…