ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , Η ΊΔΡΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ & Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ… ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ. ΤΣΙΑΡΑ!!

Γόνιμη και αποδοτική συνάντηση εργασίας κι ενημέρωσης, πραγματοποίησε πριν δυο μέρες ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν. Δημοσχάκης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωσταντίνο Τσιάρα με αντικείμενο τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον ακριτικό Νομό και άπτονται των αρμοδιοτήτων του!
Ο Βουλευτής έθεσε εκ νέου την αναγκαιότητα ανέγερσης ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, γεγονός που αποτελεί ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα συλλήβδην του νομικού και δικαστικού κόσμου της πόλης αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας και των θεσμικών της φορέων & το οποίο έχει αναδείξει μέσω κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων (βλ. εδώ https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/2658374817595446) καθώς και συναντήσεων (βλ. εδώ https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3122691787830411)
Στην ενδιαφέρουσα ατζέντα της συνάντησης, συμπεριελήφθη και το πάγιο αίτημα ίδρυσης Διοικητικού Πρωτοδικείου στο Β/Έβρο με έδρα την Ν.Ορεστιάδα το οποίο έχει αναδείξει και κατά το παρελθόν μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου (βλ. αναλυτικά https://www.dimoschakis.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce…/) καθώς & η αντιμετώπιση των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων λόγω έλλειψης Δικαστών, Εισαγγελέων, Δικαστικών & Διοικητικών Υπαλ/λων.

Ο Υπουργός δήλωσε ότι εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας, προτίθεται να επισκεφθεί τον Ν. Έβρου την Μεγάλη Εβδομάδα….

Προηγούμενο άρθροΧ. Κηπουρός – Π. Χριστοδούλου: “Μπράβο Δένδια. Όμως η θεραπεία του συνδρόμου της Στοκχόλμης, απαιτεί νέο δόγμα του Ελληνισμού”
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 37χρονης εγκύου