Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Ιουλίου 2018
1244 0

Οι φαρμακοποιοί του Έβρου αναλαμβάνουν να συγκεντρώσουν ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Η τραγωδία της Αττικής μας έχει συγκλονίσει όλους. Και είναι πραγματικά συγκινητική η επιθυμία όλου του κόσμου να προσφέρει ό,τι μπορεί. Όμως, αυτή η βοήθεια αν γίνει με αποστολή αγαθών χωρίς σύστημα και χωρίς να είναι γνωστές οι πραγματικές ανάγκες τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει στο κενό. Αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα θέλει να αγοράσει συγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα για εγκαύματα και τραύματα. Στο τέλος θα καταλήξουν να πεταχτούν σε κάποια αποθήκη και να ξεχαστούν εκεί.

Ο Φ.Σ.Ε. και ο ΣΥ.ΦΑ.Ε. ήδη συγκεντρώνουν χρήματα σε ειδικό λογαριασμό από όσους συναδέλφους φαρμακοποιούς θέλουν να βοηθήσουν.

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να απευθυνθείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας και να προσφέρετε χρήματα για να κατατεθούν σε αυτό το λογαριασμό. Ή να τα καταθέσετε οι ίδιοι σε οποιονδήποτε από τους ειδικούς λογαριασμούς που έχουν ανακοινωθεί ή θα ανακοινωθούν από τα Μ.Μ.Ε. Έτσι, τα χρήματα θα διατεθούν εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει.

Οι συνάνθρωποί μας εκτός από το να επουλώσουν τις πληγές στο σώμα τους, πρέπει να επουλώσουν τις πληγές στην ψυχή τους, να ξαναφτιάξουν το σπίτι και το νοικοκυριό τους.

Σε 10-15 μέρες θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε θα είναι όμως, που θα έχουν περισσότερο την ανάγκη μας.

Σχετικά άρθρα

Aναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2020 0
Δείτε τι ανάρτησε ο Πρωθυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής…