Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Ιουλίου 2018
1396 0

Οι φαρμακοποιοί του Έβρου αναλαμβάνουν να συγκεντρώσουν ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Η τραγωδία της Αττικής μας έχει συγκλονίσει όλους. Και είναι πραγματικά συγκινητική η επιθυμία όλου του κόσμου να προσφέρει ό,τι μπορεί. Όμως, αυτή η βοήθεια αν γίνει με αποστολή αγαθών χωρίς σύστημα και χωρίς να είναι γνωστές οι πραγματικές ανάγκες τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει στο κενό. Αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα θέλει να αγοράσει συγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα για εγκαύματα και τραύματα. Στο τέλος θα καταλήξουν να πεταχτούν σε κάποια αποθήκη και να ξεχαστούν εκεί.

Ο Φ.Σ.Ε. και ο ΣΥ.ΦΑ.Ε. ήδη συγκεντρώνουν χρήματα σε ειδικό λογαριασμό από όσους συναδέλφους φαρμακοποιούς θέλουν να βοηθήσουν.

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να απευθυνθείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας και να προσφέρετε χρήματα για να κατατεθούν σε αυτό το λογαριασμό. Ή να τα καταθέσετε οι ίδιοι σε οποιονδήποτε από τους ειδικούς λογαριασμούς που έχουν ανακοινωθεί ή θα ανακοινωθούν από τα Μ.Μ.Ε. Έτσι, τα χρήματα θα διατεθούν εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει.

Οι συνάνθρωποί μας εκτός από το να επουλώσουν τις πληγές στο σώμα τους, πρέπει να επουλώσουν τις πληγές στην ψυχή τους, να ξαναφτιάξουν το σπίτι και το νοικοκυριό τους.

Σε 10-15 μέρες θα σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε θα είναι όμως, που θα έχουν περισσότερο την ανάγκη μας.

Σχετικά άρθρα

Ε. Λαμπάκης: “325 Δήμαρχοι και 175 Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Αλεξανδρούπολη για το Συνέδριο “Μοντέλα Διαχείρισης Αποβλήτων και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α. – Εκτίμηση Χωρικών, Πληθυσμιακών και Οικονομικών Παραμέτρων””

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιανουαρίου 2016 0
Το μεσημέρι της Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το Συνέδριο…

Την Αλεξανδρούπολη επέλεξαν για προετοιμασία ενόψει Τόκιο & διεθνών διοργανώσεων τα αδέρφια Χρήστου

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαρτίου 2021 0
Καμπ προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στους οποίους θα λάβει μέρος, πραγματοποίησε στην Αλεξανδρούπολη ο Απόστολος Χρήστου. Μαζί…