Ο Φώτης Φωτεινός διαθέτει τον μισθό του , για υποτροφία στη μνήμη του Γιώργου Χανού

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:49
765 0

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης κ. Φώτης Φωτεινός παραιτείται από τον μισθό του και τον διαθέτει ως υποτροφία εις μνήμη του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Γεωργίου Χανου προς παιδιά από το νησί που φοιτούν σε τριτοβάθμια ιδρύματα και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα… 

Σε μια πολύ σημαντική και άξια συγχαρητηρίων κίνηση προχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης Φώτης Φωτεινός, η οποία ανακοινώθηκε κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου έγινε γνωστό ότι ο κ.Φωτεινός παραιτείται από τον μισθό που λαμβάνει ως Πρόεδρος του οργάνου και τον διαθέτει για υποτροφία στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην δημάρχου του νησιού Γιώργου Χανού, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή πριν από μια εβδομάδα. Τα χρήματα θα δίνονται σε παιδιά από την Σαμοθράκη που φοιτούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δηλαδή στα Πανεπιστήμια και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φώτης Φωτεινός εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου και η ανακοίνωση της απόφασης του χειροκροτήθηκε από όλους.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

 

Σχετικά άρθρα

«Ηλεκτρονικό κουδούνι» για γυμνάσια και λύκεια – Πώς θα λειτουργεί η εκπαίδευση στο Lockdown

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2020 0
Σε αντίθεση με τις δομές τις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Πρωτοβάθμια -στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά δηλαδή- συνεχίζεται κανονικά η δια…