Πήρε άδεια και ο ΑΟ Ορεστιάδας!

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:58
601 0

Μετά την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην ΕΣΑΠ, ο ΑΟ Ορεστιάδας αδειοδοτήθηκε και έτσι ξεκινούν οι διαδικασίες για το χτίσιμο της νέας ομάδας βόλεϊ της πόλης που θα συμμετέχει και τη νέα σεζόν στη Volleyleague.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη εκπροσώπου της ΕΣΑΠ, Γιώργου Διονά εκπροσώπου ΕΟΠΕ και Βασίλη Μηνούδη εκπροσώπου ΠΑΣΑΠ.
Αδειοδοτήθηκαν τα ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Επίσης αδειοδοτήθηκε το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που προέβη κατά την διαδικασία και με την διαμεσολάβηση της επιτροπής σε διακανονισμούς των οφειλών του.
Ειδικά ως προς το ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας η αδειοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) και τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν μόνον Έλληνα αθλητή η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ».
Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο Δημήτρης Καρυπίδης βραβευτηκαν στην ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Φεβρουαρίου 2017 0
Στην ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος που διοργανώθηκε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου  στο ξενοδοχείο NOVOTEL, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και…

Ο Καταρράκτης του Άβαντα και ο Αρχαίος Ληνός, αποκαλύφθηκε στα μάτια των πεζοπόρων του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιουλίου 2020 0
Άλλη μια πεζοπορική διαδρομή του Δρομέα Θράκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 28Ιουνίου. Στην 8η σε σειρά πεζοπορία συμμετείχαν σαράντα πεζοπόροι, συνοδεία…