Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα σχέδια του υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:15
454 0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου (ΛΕΜΕ), η οποία φέτος συμπληρώνει 40χρόνια από ιδρύσεώς της.

Στη συνάντηση που έγινε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Κριτού Κριτή (είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό της «ΑΝΑΣΑ») και μέλη της διοίκησης, συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο μεταξύ των οποίων και τα εξής:

Οι ελλείψεις σε χώρους στάθμευσης μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης, η ανάγκη για συνδιοργανώσεις σε εκδηλώσεις και συναυλίες, αλλά και για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε σχολεία και υπηρεσίες του δήμου-πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Η ανάγκη για ανάδειξη του τόπου μας μέσω του εσωτερικού Μοτοτουρισμού, αλλά και με γειτονικές χώρες, καθώς και για τις απαραίτητες υποδομές στο κάμπινγκ του δήμου.

Από πλευράς του υποψήφιου δημάρχου ανακοινώθηκε η πρόθεσή του για την κατασκευή Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή της Τραϊανούπολης, η οποία να πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας.

Φορέας διαχείρισης θα είναι ανώνυμη εταιρία που θα ιδρυθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξ/πολης, με κύριο στόχο την αξιοποίηση και διαχείρισή της με ιδιωτικοοικονομικά επιχειρηματικά κριτήρια. Επίσης σε όμορο ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργεί πίστα αγώνων καρτ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Επί πλέον θα υπάρχει πέρα των άλλων εγκαταστάσεων και υπερσύγχρονο Κάμπινγκ διαμονής αγωνιζομένων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α¨

Σχετικά άρθρα

Οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ κατασκεύασαν μικρογραφίες του Φάρου και του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιουνίου 2021 0
Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και το κτίριο όπου σήμερα στεγάζεται το Μουσικό Γυμνάσιο, σε μικρή κλίμακα! Τις εντυπωσιακές μακέτες κατασκεύασαν μαθητές…