Πανήγυρις Ναού Πάντων των Θρακών Αγίων-Χειροτονία νέου ιερέα

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:51
846 0
Την προσεχή Κυριακή των Αγίων Πάντων, 23 Ιουνίου 2019, εορτάζει το Παρεκκλήσιο Πάντων των Θρακών Αγίων που βρίσκεται εντός του περιβόλου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Αετοχώρι. Στους τοίχους του Παρεκκλησίου είναι αναρτημένα όλα τα ονόματα των θρακιωτών Αγίων και χωρισμένα κατά μήνα που εορτάζει ο κάθε Άγιος.
Το Σάββατο 22  Ιουνίου το απόγευμα στις 7.00’ θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου το πρωί από τις 7.00’-10.00’ θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Κατά τη διάρκεια της ο οποίας ο Μητροπολίτης θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον ιεροδιάκονο κ. Γεώργιο Μπάμπα.
Ο κ. Μπάμπας είναι έγγαμος κληρικός της Μητροπόλεώς μας και από τη χειροτονία του κι έπειτα θα είναι ο νέος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στους Κήπους του Έβρου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

19 παραβάσεις για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού , στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Αυγούστου 2020 0
Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες…