Πανελλήνιες 2021: Στον «αέρα» την Τετάρτη λόγω… της απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Ιουνίου 2021
81 0

Και ξαφνικά… πρόβλημα με τις Πανελλήνιες 2021 -που ξεκίνησαν την Δευτέρα 14.06.2021- εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την προσεχή Τετάρτη, 16.06.2021.

Το πρόβλημα έρχεται λίγες ώρες μετά την έναρξη των Πανελλαδικών, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει απεργία για μεθαύριο, με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να είναι «στον αέρα», αφού αν τελικά η απεργία γίνει, οι Πανελλήνιες δεν μπορούν να γίνουν κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ΟΛΜΕ εντόπισε το πρόβλημα και έκανε συνεδρίαση, κατά την οποία οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ -λειτουργώντας υπεύθυνα- τόνισαν πως η απεργία δεν θα πρέπει να γίνει, ώστε να μην δημιουργηθεί ακόμα ένα πρόβλημα για τους χιλιάδες υποψηφίους, σε μια χρονιά που λόγω κορονοϊού… μόνο προβλήματα υπήρχαν.

Η ΑΔΕΔΥ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ που λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα συμβεί.

Με βάση τις πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, προκύπτει πως ακόμη και να γίνει η απεργία, θα υπάρξει μέριμνα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τις Πανελλήνιες. Όλα αυτά, ωστόσο, μένει να φανούν και να ανακοινωθούν και επισήμως.

ΠΗΓΗ www.newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Ισόρροπη και δίκαια ανάπτυξη νέων δομών εκπαίδευσης στον Έβρο , ζητάει ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαΐου 2020 0
ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.…