Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Παγκρατίου Αθλήματος 2019 Ρουμανία: Ένα ΧΡΥΣΟ και δύο ΑΣΗΜΕΝΙΑ Μετάλλια στο Παγκράτιο Αλεξανδρούπολης -Ελληνική Πολεμική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:08
2201 0

Σε ανάρτηση του το Παγκράτιο Αλεξανδρούπολης -Ελληνική Πολεμική Αγωγή αναφέρει:

Λήξη Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος 2019 Ρουμανία.
Απολογισμός:
Ένα ΧΡΥΣΟ και δύο ΑΣΗΜΈΝΙΑ Μετάλλια

Συγκεκριμένα:

ΧΡΥΣΌ 🏅 Κυνηγοπουλος Γιώργος στον “Αγών Παγκρατίου”.
ΑΣΗΜΈΝΙΑ 🥈🥈Κουρτίδης Ιωάννης-Δημήτριος και Κυνηγόπουλος Γεώργιος στο “Κάτω Παγκράτιο”.

-Ειναι ιδιαίτερη Τιμή και Ευθύνη να προετοιμάζεις Αθλητές οι οποίοι καλούντε να αντιπροσωπεύσουν την υπέρτατη ιδέα που λέγεται Πατρίδα και να ντύνονται στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος δείνοντας όχι μόνο το παρών αλλά και την ίδια τους την ψυχή για να φανούν αντάξιοι του Εθνοσυμου που Πρεσβεύουν.

-Ειναι ιδιαίτερα συγκινητικό που παρ’ όλλες τις αντιξοότητες ειδικά της προετοιμασίας, λόγο του ότι αναγκαστήκαμε όλο το Σεπτέμβριο να κάνουμε Προπόνηση σε αυτοσχέδιες Παλαίστρες λόγο της έκτακτης αλλαγής χώρου του Συλλόγου , και με ότι απρόοπτο υπήρξε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα και απέδωσε πλήρως η Προπόνηση.

-Ευχαριστούμε τον Θεό που Ζήσαμε , Παλαίψαμε και Επιτύχαμε στην Πρώτη μας Συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος τα μέγιστα Δυνατά.

Ευχαριστούμε Τέλος Την Μαρία Γκαβουγιωργου και τον Τάσο Πάσχο που μας ακολούθησαν σε όλο αυτό , το μακρυνό Ταξίδι και υπέμειναν ότι περάσαμε και ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι σε ότι καλό η κακό ακολούθησε αυτές τις ημέρες!

Αύριο επιστροφή στα Πάτρια Εδάφη…

Σχετικά άρθρα