Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Έβρου για την αναθεώρηση των κριτηρίων υπαγωγής στο νέο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας» 

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:40
916 0
Παράγοντα αποκλεισμού για τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου και της ευρύτερης Π.Α.Μ.Θ. αποτελούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του νέου προγράμματος “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας”, όπως αυτά έχουν δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά μέσα. Το Επιμελητήριο Έβρου επιχειρηματολογεί ότι τα κριτήρια επιλεξιμότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική οικονομία του συνόλου των επαρχιών της Ελλάδος και με επιστολή του προς την Κ.Ε.Ε.Ε. ζήτησε την παρέμβαση των Επιμελητηρίων για αναθεώρηση της πρόσκλησης πρίν την επίσημη δημοσίευση της.
Επισυνάπτεται αναλυτικά η Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και Πρόεδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.ΣΥ.) Α.Μ.Θ. κ. Χριστόδουλου Τοψίδη προς τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Κωσταντίνο Μίχαλο.

Σχετικά άρθρα

Η πραγματικότητα του σιδηροδρόμου στον Έβρο και στη Θράκη και οι προτεραιότητες της περιοχής” (του Δ.Μακροδημόπουλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Σεπτεμβρίου 2016 0
Προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη Κύριε Αντιπρόεδρε Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς κοινοποιώντας επιστολή μου προς…

“Μασάζ” κυβερνητικών βουλευτών για τα νομοσχέδια: αλλαγής φύλου και «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης»

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2017 0
Άτυπη συνεδρίαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προβληματίζονται για ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου για την…