Παρέμβαση των βουλευτών ζητάει ο συνδυασμός “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:34 πμ
167 0

ΠΡΟΣ
Βουλευτές Ν. Έβρου
κ. Γκαρά Αναστασία
κ. Δερμετζόπουλο Χρήστο
κ. Δημοσχάκη Αναστάσιο
κ. Κελέτση Σταύρο

Αξιότιμοι κύριοι

Κατά την σημερινή συνεδρίαση (13/01/2020) του Δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, με έκπληξη ενημερωθήκαμε απο τον κύριο Δήμαρχο, ότι έλαβε ειδοποίηση από τοπική στρατιωτική υπηρεσία, πως οι 5 (πέντε) σύλλογοι της πολης μας που στεγάζονται στο κτίριο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, (πρώην Τ.ΥΓ,) επί της οδού Βασιλεως Γεωργίου στο Διδυμότειχο, θα πρέπει να το εκκενώσουν άμεσα, ειδάλλως η εν λογω υπηρεσία, θα απευθυνθεί στον κ. Εισαγγελέα για τα περαιτέρω, κάτι που θεωρούμε απαράδεκτο και κατακριτέο.

Για το συγκεκριμένο κτίριο εδώ και πολλά χρόνια, έγιναν προσπάθειες από το Δήμο Διδυμοτείχου, ώστε να εξαγορασθει απο το ΥΠΕΘΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος επανειλημμένα έχει παραχωρήσει οικόπεδα για τις ανάγκες του Υπουργείου κάτι που δικαιολογεί ακόμη και την δωρεάν παραχώρηση του προς αυτόν.

Παρακαλούμε για την δική σας άμεση πολιτική παρέμβαση προς την κυβέρνηση, τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας και το ΥΠΑΠΕΔ, προκειμένου να αποδοθεί το κτίριο στους δημότες Διδυμοτείχου.

Για την «Δύναμη Δημιουργίας»
Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Τοκαμάνης Χρήστος

Σχετικά άρθρα

Η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Παλαγιας

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2019 0
Την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό της Παλαγίας όσον αφορά στους δρόμους , σχολιάζει η εκπαιδευτικός κ. Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά λέγοντας:  Παλαγία! Για να μου…

Εξω από τη Βουλή οι παραπληγικοί

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Οκτωβρίου 2015 0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από τη Βουλή παραπληγικοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις διαρκείς περικοπές στα επιδόματα, τις συντάξεις και…