Παραίτηση Σκίνδρη από την Επιτροπή Αγώνα για την Νοσηλευτική Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:14
350 0

Παραίτηση βόμβα δήλωσε πριν λίγο ο επικεφαλής της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” κ.Σκίνδρης Θεόδωρος όσον αφορά την επιτροπή αγώνα για την Νοσηλευτική.
Μια παραίτηση φυσικά που θα συζητηθεί έντονα στην πόλη του Διδυμοτείχου.
Όπως μας δήλωσε πριν λίγο ο ίδιος τηλεφωνικά, είπε:
Λυπάμαι και βρίσκω τραγικό όταν ακούω από τον ίδιο τον βουλευτή της ΝΔ Δημοσχάκη Αναστάσιο που μετέχει, ώστε να σωθεί η σχολή να λέει ενώπιον της ίδιας της επιτροπής ότι γνώριζε πέντε μέρες νωρίτερα το αποτέλεσμα που θα είχε η υπόθεση της σχολής και ότι δεν το είπε σε κανέναν.
Και ερωτώ, ποιοι ήταν οι λόγοι να το κρατήσει κρυφό ,γιατί δεν ενήργησε μήπως προλάβει καταστάσεις, γιατί έστω δεν ενημέρωσε τον ίδιο τον Δήμαρχο ώστε να γνωρίζει ή στην τελική να το γνωρίζουν και οι άλλοι συνάδελφοί τους βουλευτές που μόλις το άκουσαν και αυτοί στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής έμειναν άναυδοι κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον!!
Πως λοιπόν να εμπιστευθεί ο κάθε πολίτης αυτή την επιτροπή που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη με στόχο την σωτηρία της σχολής.
Μήπως κάποιος ή κάποιοι γνωρίζουν και την τελική εξέλιξη του θέματος και δεν την λένε στους υπόλοιπους ή στους ίδιους τους πολίτες?
Αποφάσισα να παραιτηθώ μετά από αυτή την τραγική αποκάλυψη και να κάνω τον δικό μου αγώνα με τους φορείς και πολίτες που αγωνιούν και δεν έχουν μυστικά τέτοια σοβαρά που μεθαύριο μπορεί να βάλουν τον τόπο σε τραγικές καταστάσεις και γι άλλη μια φορά ταφόπλακα στο βόρειο Έβρο και στο ιστορικό Διδυμότειχο.
Δεν είμαι εκεί για να κρύβω η να παίζω διάφορα πολιτικά παιχνίδια σε ότι έχει να κάνει με το θέμα το τόσο σοβαρό και άκρως πλέον επικίνδυνο.
Θέλω όλους να τους βλέπω στα μάτια και να λέω τα πράγματα όπως έχουν ,το οφείλουμε σε εκείνους που μας τοποθετούν με την δύναμη των ψήφων τους και με την βεβαιότητα ότι θα αγωνιστούμε για αυτούς.
Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν δεν μπορούν ή δεν τολμούν να λένε ή να ακούν αλήθειες.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την πολιτική του στάση και πορεία.
Εύχομαι καλή τύχη στην επιτροπή αγώνα.
Εγώ συνεχίζω και θα συνεχίσω το δικό μου δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα μαζί με τους πολίτες για να σώσουμε την Σχολή.

ΠΗΓΗ www.tvthrakiotis.gr

Σχετικά άρθρα

“Μασάζ” κυβερνητικών βουλευτών για τα νομοσχέδια: αλλαγής φύλου και «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης»

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2017 0
Άτυπη συνεδρίαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προβληματίζονται για ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου για την…

Θρακογενείς Ιστορικοί και Ιστοριογράφοι ~ «Οι Μέλισσες της Θρακικής Ιστορίας» (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2018 0
ΘΡΑΚΟΓΕΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Αχιλλέας Σαμοθράκης – Κοσμάς Μυρτίλος-Αποστολίδης Πολύδωρος Παπαχριστοδούλου Ως αληθείς «Μέλισσες της…

Mία μεγάλη αγκαλιά της ΤΙΕΔΑ στους μικρούς ασυνόδευτους ανηλίκους φιλοξενουμένους της ΑΡΣΙΣ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Αυγούστου 2019 0
«Δελτίο τύπου για την φιλοξενία στο camping Αλεξανδρούπολης της ΤΙΕΔΑ και τη συμμετοχή των ασυνόδευτων φιλοξενούμενων ανηλίκων της Δομής Φιλοξενίας…