Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ν.Ε.Ο.Ι. Άνθρωποι» κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:51
596 0

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το www.pamemprosta.org, ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι δήλωσε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της παράταξης «Νέοι, Έλληνες, Ορθόδοξοι, Ιδεολόγοι (Ν.Ε.Ο.Ι.) Άνθρωποι» για λόγους υγείας.

Ο κ. Γιαννόπουλος απουσίαζε από συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. και υπήρχαν εύλογα ερωτηματικά. Όπως ενημέρωσε το pamemprosta.org , έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από την Παρασκευή 28/8/2015 η οποία έγινε αποδεκτή από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

Θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και θα οριστεί ως αντικαταστάτης του ο δεύτερος σε σταυρούς κ. Βεγλεκτσής Παρασκευάς του Παναγιώτη (δείτε την ανακήρυξη των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών του Δήμου Αλεξανδρούπολης από το Πρωτοδικείο). Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως η ενεργή συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτεί χρόνο, υπομονή, γερά νεύρα και πως εάν η παράταξή του ήθελε να συμμετάσχει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα έπρεπε ο ίδιος να αντικατασταθεί (καθώς τα προβλήματα υγείας δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει) και ο διάδοχός του να ενημερωθεί για τα δημοτικά θέματα και να ασκήσει το αντιπολιτευτικό του έργο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχε το pamemprosta.org και με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Αγγλιά, ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και σημερα το πρωί ορκίζεται ο κ. Βεγλεκτσής στο Δημαρχείο της πόλης μας ως νέος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης.

πηγη www.pamemprosta.org

Σχετικά άρθρα

Παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2015 0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α’…