Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Χατνάκης από τον Έβρο Σουφλίου!

508 0

Χωρίς προπονητή θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα ο Έβρος Σουφλίου καθώς σήμερα μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Χατνάκης αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα λοιπόν με tasportisthrakis.gr ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά τη λήξη του αγώνα με την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου την Τετάρτη και σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία τους.

Αυτό γίνεται ενώ η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου αποφάσισε να συνεχίσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές όπως τόνισε και ο Άγγελος Λειβαδιώτης σήμερα το απόγευμα στο «Βάλτο αγόρι μου» και στον Maximum FM 93,6.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής 

Σχετικά άρθρα

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Τζουμάρης και Μαμτουμίδης το 33ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Masters της Ολυμπιακής κλάσης σκαφών 470 (Master’ s 470 Cup)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Αυγούστου 2016 0
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 470 Masters Cup που διεξήχθη από τις 01/08-06/08/2016 στην λίμνη Bracciano στη Ρώμη της Ιταλίας. Στην…

Ο Έβρος σε ρυθμούς «Via Egnatia»

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2017 0
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Via Egnatia, από τις 13 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου…