Παραλήρημα Φατίχ Τεζτζάν: “Θα κατακτήσουμε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και νησιά”

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:44
133 0

Σε παραλήρημα επιδόθηκε Τούρκος δημοσιογράφος και προπαγανδιστής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Φατίχ Τεζτζάν, περί ου ο λόγος, σε συνέντευξή του, είπε τα εξής: “Σας προειδοποιούμε ανοιχτά, αν προτίθεστε να πληρώσετε ότι πληρώσαμε, τους μάρτυρες που είχαμε, τα κεφάλαια που έχουμε ξοδέψει για να ενδυναμώσουμε στρατιωτικά κ.α. σας προκαλούμε να βγείτε στο πεδίο της μάχης. Ας κάνουμε πόλεμο.

Απευθυνόμενος στην Ελλάδα ο Ερντογάν τους προκαλεί να έρθουν στο πεδίο της μάχης αν προτίθενται να πληρώσουν το τίμημα που πλήρωσε και η Τουρκία.

Λέει: Θα χτυπήσω την Ελλάδα με στρατιωτική δύναμη. Θα πάρουμε αυτά τα νησιά στο Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη. Θα φτάσουμε σύντομα σε αυτό. Η Ντεντέαγατς (Αλεξανδρούπολη) είναι δικιά μας. Η Κομοτηνή είναι τουρκικό έδαφος.

Η Ξάνθη είναι τουρκική επικράτεια. Το όνομα της Ντεντέαγατς δεν είναι Αλεξανδρούπολη. Είναι η γη των παππούδων μου. Είναι εκεί όπου ζούσε ο πατέρας της μάνας μου και οι παππούδες μου. Είναι μία τουρκική επικράτεια. Θα κατακτηθούν”.

ΠΗΓΗ  www.iapopsi.gr

Σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρίες γονέων για την κατάσταση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2019 0
Αυτές τις εικόνες που αντίκρισαν γονείς στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καρφιά εκτεθειμένα – Σπασμένοι καθρέφτες μέσα στα διαλυμένα σπιτάκια – Ελάχιστες λάμπες…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ισότιμη μεταχείριση για τους ‘Νέους Αγρότες’ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουλίου 2017 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης,…

Χιονισμένη η συμπρωτεύουσα!

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2017 0
φωτογραφιες από τον Παναγιώτη Γεωργίου                         Ευόσμος Θεσσαλονίκη φωτογραφιες Sebastian Dour