ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ – ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΕΡΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις: at 1 Δεκεμβρίου 2016
452 0

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, ”ομόφωνα” ενέκρινε τη ”μελέτη βιωσιμότητας -σκοπιμότητας τηλεθέρμανσης Φερών”, στην εισήγηση του Δημάρχου και της Αντιδημαρχίας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Το εξεταζόμενο έργο αφορά στην κατασκευή συστήματος τηλεθέρμανσης για την τροφοδότηση με θερμική ενέργεια για αστική χρήση, ήτοι θέρμανση χώρων και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, των οικισμών: Φέρες, Γεμιστή, Πέπλος, Βρυσούλα, Αρδάνιον και Κήποι, καθώς επίσης και την τροφοδότηση με θερμική ενέργεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του Τελωνείου Κήπων.

Η παροχή θερμικής ενέργειας (ζεστού νερού) προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης κατοχυρώθηκε μετά από πολύμηνες συσκέψεις του Δημάρχου και Αντιδημάρχου Ενέργειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το 2013 έως το 2014, με την διοίκηση και στελέχη του αγωγού TAP.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/11/2016 η «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ – ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΕΡΩΝ» που ανατέθηκε στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ και ολοκληρώθηκε με την πλήρη συνεργασία και επίβλεψη της Αντιδημαρχίας Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

 

Σχετικά άρθρα

«Ποδαρικό» στο ΥΠΟΙΚ με αυξήσεις φόρων εισοδήματος και κατάργηση φοροαπαλλαγών

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2015 0
Τις μεγάλες ανατροπές στις κλίμακες φόρου εισοδήματος και την κατάργηση φοροαπαλλαγών προανήγγειλε η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Μιλώντας στους…