Μετά από δική του απόφαση και επειδή δεν είχε χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε στο sportdrama.gr, ο Νίκος Γκαϊδατζής αποχώρησε από τη Δόξα Δράμας το βράδυ της Κυριακής και προπονείται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στον Δημήτρη Τσιάρα και στο sportdrama.gr:

«Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι μόνο ένας, το ότι δεν έπαιζα. Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε από την διοίκηση ούτε στο οικονομικό ούτε σε κάτι που έχει να κάνει με την λειτουργία της ομάδας. Μόνο το ότι δεν έπαιζα.

Πιστεύω ότι το ότι δεν έπαιζα με αδικεί. Μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορετική άποψη από την διοίκηση και τον προπονητή ότι δεν αδικήθηκα που δεν έπαιζα, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αδικιόμουνα που δεν έπαιζα.

Τώρα προς το παρών είμαι εδώ στην Αλεξανδρούπολη και κάνω προπονήσεις με τον Εθνικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα καταλήξει αυτό.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω στην Δράμα για να πάρω την ελευθέρας μου και να γίνουν τα τυπικά. Άλλωστε θέλω να χαιρετίσω τους πάντες στην ομάδα και μετά να φύγω.

Από την Κυριακή και μέχρι τώρα δεν είδα καμία διάθεση από κανένα για να με κρατήσουν. Μετά το παιχνίδι στην Κρύα Βρύση μίλησα με τον προπονητή και τον ενημέρωσα για την απόφαση μου δεν είδα από κανένα την παραμικρή διάθεση για να αλλάξει κάτι. Όταν ενημέρωσα τον προπονητή ότι θα σταματήσω να έρχομαι στις προπονήσεις και θα ενημερώσω σχετικά και την διοίκηση, μου είπε ότι δεν χρειάζεται και θα το κάνει ο ίδιος.

Εγώ από την πλευρά μου, εννοείται, ότι είμαι διατεθειμένος να αλλάξω την απόφαση μου. Νομίζω ότι πρέπει και να με χρησιμοποιήσουν, να παίζω. Δεν υπάρχει λόγος να μείνω αν δεν παίζω. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει διάθεση να με κρατήσουν. Ούτως ή άλλως είχα ακούσει ότι είχα πρόθεση να με διώξουν από μόνοι τους».

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Καραπιπέρης: «Υπήρχε δεύτερη διοίκηση εντός της διοίκησης του Εθνικού»
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης , στην Αλεξανδρούπολη