Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, μετέβη στην Ξάνθη, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις εορτασμού των 101 χρόνων Απελευθέρωσης της Ξάνθης.

Το Σάββατο, παρέστη στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας και την Κυριακή στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Ξάνθης κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Εφραιμίδη, τον Βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Προηγούμενο άρθροΜε αναφορές στην Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Θράκη η ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου στο Διδυμότειχο
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Κούκουρας: “Κάηκε δασική έκταση – Σε λίγες μέρες ο πλήρης έλεγχος της περιοχής”