Την Κυριακή 11/2 γίναμε θεατές του μεγαλύτερου εμπαιγμού εκ μέρους της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου του νομού μας. Σε προγραμματισμένη και προκαθορισμένη συνάντηση με τους πυρόπληκτους αγρότες του Νομού Έβρου, προκειμένου να ακούσει τα δίκαια αιτήματά τους, επέλεξε να λάμψει διά της απουσίας του. Σε ένα νομό που το κυβερνόν κόμμα της ΝΔ πήρε το υψηλό ποσοστό 44,18%, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και κάθε άλλο αρμόδιο στέλεχός της περιφρονούν τους αγρότες. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγρότες αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία της παρακμάζουσας οικονομίας του ακριτικού νομού μας.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, τηρώντας διαχρονική στάση υπευθυνότητας, ήταν, είναι και θα είναι παρόν ακούγοντας τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου και των πολιτών, καταδικάζοντας παράλληλα την απαξίωση και την αδιαφορία που αλαζονικά επιδεικνύει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα προβλήματά τους.

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης: «Ο Υπουργός επιθυμούσε να συναντήσει τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Zήτησε η συνάντηση να γίνει στο αεροδρόμιο, όπου και συναντήθηκαν»
Επόμενο άρθροΟμολογία πρώην πρέσβη Τουρκίας: «Λάθος της Άγκυρας να στείλει μετανάστες στην Ευρώπη μέσω Έβρου»