Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Ομολογία του κ. Λαμπάκη , πως δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία σε όσα ψευδώς κατήγγειλε”

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:30
639 0

Η δημοτική παράταξη της «ΑΝΑ.Σ.Α.» με ερώτημα που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε από τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης να προσκομίσει το έγγραφο της καταγγελίας με το οποίο αποδεικνύεται πως ο επικεφαλής της παράταξης καθυστέρησε κατά ενάμιση χρόνο την κατασκευή του Λυκείου των Φερών, όπως ο κ.Λαμπάκης τον κατηγορούσε δημόσια επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε έκπληξη όλων, ο κ. Δήμαρχος απαντώντας, ομολόγησε πως δεν έχει κανένα επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο, αλλά βασιζόταν υποτίθεται, σε λεγόμενα στελεχών των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. (πρώην Οργανισμού Σχολικών Κτιριών Ο.Σ.Κ.). Μάλιστα αντιλαμβανόμενος της νομικές του ευθύνες περί συκοφαντικής δυσφήμισης, ο κ.Λαμπάκης αναδιπλώθηκε, λέγοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν ανέφερε το όνομα του κ.Μιχαηλίδη!

Δυστυχώς όμως τα ντοκουμέντα των επί ενός έτους δηλώσεών του στα τοπικά ενημερωτικά μέσα, τον διαψεύδουν, καθιστώντας τον κ.δήμαρχο, πέρα από κοινό συκοφάντη και ανήμπορο να αναλάβει τις πολιτικές και νομικές του ευθύνες.

Αντίστοιχες καταγεγραμμένες καταγγελίες του, με σαφή αναφορά του ονόματος του επικεφαλής της «ΑΝΑ.Σ.Α.», υπάρχουν και εντός του δημοτικού συμβουλίου, με τελευταία δήλωση στην πρώτη συνεδρίαση του 2018.

Η πρώτη χρονικά ονομαστική καταγγελία του, καταγράφηκε στις 23.02.2017 σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό maximum fm 93,6’.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: Υπαναχωρεί η δημοτική αρχή στο άνοιγμα της οδού Κύπρου. Προτείνει την οδό Καραϊσκάκη ως εναλλακτική λύση!

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Φεβρουαρίου 2020 0
Υπαναχωρεί η δημοτική αρχή στο άνοιγμα της οδού Κύπρου. Προτείνει την οδό Καραϊσκάκη ως εναλλακτική λύση! Η δημοτική αρχή με…

Εξέπνευσε εχθές αργά το βράδυ η 56χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Σεπτεμβρίου 2020 0
Εξέπνευσε εχθές αργά το βράδυ η 56χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.…

Μετεωρολόγοι από όλο τον κόσμο συνεδριάζουν στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2018 0
To 14ο Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Φυσικής της Ατμόσφαιρας θα πραγματοποιηθεί 15-17 Οκτωβρίου Αρχίζει το τριήμερο 14ο Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας,…