Παύλος Α. Μιχαηλίδης: Σημαντική παράλειψη η απουσία των λέξεων «Ελευθερία» και «Απελευθέρωση» από τον επετειακό λογότυπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:52
459 0

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε πως έστω και με καθυστέρηση έγινε η πρώτη συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης που προΐσταται του σχεδιασμού, προγραμματισμού και οργάνωσης των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης και ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης ο κ.Γιάννης Ζαμπούκης, παρουσίασε το λογότυπο, που όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης «σχεδιάστηκε ειδικά για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό και θα αποτελεί την ταυτότητα όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του 2020 για την επέτειο της ενσωμάτωσης.

Δυστυχώς όμως από τον επετειακό λογότυπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης απουσιάζουν οι λέξεις «Ελευθερία» και «Απελευθέρωση».

Εύλογα λοιπόν τα ερωτήματα για το εάν υπάρχει κάποια λογοκρισία ή και περιορισμός, που να μας αναγκάζει να υποβαθμίσουμε με αυτόν τον τρόπο τα «Ελευθέρια» της πόλης μας.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Στέλιος Πέτσας: “Το Υπουργείο Εσωτερικών στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες των ακριτικών δήμων της χώρας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στον Έβρο”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Φεβρουαρίου 2021 0
Σε συνέχεια της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2021 στον Έβρο για την…