Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, όπως είναι φυσικό αγωνιούν για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Απομένουν ελάχιστες ημέρες και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Έστω και την τελευταία στιγμή είναι αναγκαία μια συνέντευξη τύπου από πλευράς του δημάρχου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με τη συμμετοχή των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β´/θμιας Εκπαίδευσης.

Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η λήψη όλων των μέτρων που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών.

Η δημοτική αρχή οφείλει να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να αρχίσει η σχολική χρονιά σε ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες και τους γονείς.

Είναι προφανές πως όλοι οι δημότες αγωνιούν εάν ο Δήμος είναι έτοιμος για να διανείμει τις μάσκες και φυσικά να εφαρμόσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων υπουργείων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος
Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΚαλακίκος προς Πουλιλιό: “Ποιους , τελικά εξυπηρετείται; Γιατί , η αλήθεια είναι , ότι με αυτές τις θέσεις , δεν εκπροσωπείτε τα συμφέροντα των δημοτών μας”
Επόμενο άρθροΕξέπνευσε εχθές αργά το βράδυ η 56χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης