Παύλος Μιχαηλίδης: Καλύφθηκαν από τα χόρτα πεζοδρόμια και Πάρκα. Εικόνες εγκατάλειψης σε Τραϊανούπολη-Φέρες-Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Μαΐου 2020
66 0

Οι πρόσφατες δημόσιες καταγγελίες κατά της νέας δημοτικής αρχής από τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο αντιπρόεδρο των εργαζομένων στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης, εξηγούν ως ένα σημείο την εικόνα εγκατάλειψης και τα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται σε θέματα καθημερινότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων είχε ασκήσει οξύτατη κριτική και στον προηγούμενο δήμαρχο τον κ.Λαμπάκη.

Καθημερινά πλέον δεχόμαστε παράπονα από δημότες, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση των χόρτων που έχουν φυτρώσει σε πάρκα, πεζοδρόμια κοντά σε σχολεία και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου κυκλοφορούν παιδιά κινδυνεύοντας στην κυριολεξία από τα φίδια. 

Χωρίς εμπειρία, σχέδιο και όραμα από πλευράς του κ.Ζαμπούκη, με το προσωπικό του δήμου σε πλήρη απορρύθμιση, μόνο με φωταγωγήσεις, πανό και τελετουργικά δεν μπορεί να διοικηθεί ένας μεγάλος και απαιτητικός Δήμος. Καθημερινότητα, καθαριότητα, κυκλοφοριακό και πράσινο είναι μερικά από τα άμεσα ζητήματα που έχει να διαχειριστεί η σημερινή δημοτική αρχή.

 

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

«ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΘΕΟΥ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ «ΛΥΤΡΟΝ ΑΝΤΙ ΠΟΛΛΩΝ» – Η ΜΗΤΗΡ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΘΥΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Νοεμβρίου 2018 0
Μνημειώδη κείμενα του αοιδίμου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος Μελίτωνος (1913-1989) Προσφυώς και θεοπνεύστως έχει γράφει ότι το Φανάριον και οι Φαναριώτες…