Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:49
516 0

Κλιμάκιο του ΚΚΕ  το πρωί της  Δευτέρας, πραγματοποίησε περιοδεία στις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ, στο ΚΤΕΛ Έβρου και στην πρώην Αγροτική Τράπεζα, νυν Πειραιώς.

Απεύθυναν κάλεσμα ώστε να γίνει στις επερχόμενες εκλογές ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά με ισχυρό ΚΚΕ παντού, να αφήσουμε πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων. Να αφήσουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, το «μικρότερο κακό», που κάθε φορά οδηγεί στο «μεγαλύτερο κακό».

Στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ γιατί δεν ψάχνουμε τις διαφορές μεταξύ των εκλεκτών των αστικών κομμάτων που στηρίζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, αλλά κάνουμε την πραγματική διαφορά, που δίνει δύναμη στη δύναμη των εργαζομένων, του λαού.

Σχετικά άρθρα

Ξαφνικές μεταθέσεις πυροσβεστών από τον Έβρο προκειμένου να στελεχώσουν αεροδρόμια που ιδιωτικοποιήθηκαν!

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2017 0
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης αναφέρει στο facebook για το θέμα των ξαφνικών μεταθέσεων πυροσβεστών από τον Έβρο προκειμένου να στελεχώσουν…

Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαΐου 2019 0
Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   Διπλωματικά…