Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:49 μμ
398 0

Κλιμάκιο του ΚΚΕ  το πρωί της  Δευτέρας, πραγματοποίησε περιοδεία στις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ, στο ΚΤΕΛ Έβρου και στην πρώην Αγροτική Τράπεζα, νυν Πειραιώς.

Απεύθυναν κάλεσμα ώστε να γίνει στις επερχόμενες εκλογές ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά με ισχυρό ΚΚΕ παντού, να αφήσουμε πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων. Να αφήσουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, το «μικρότερο κακό», που κάθε φορά οδηγεί στο «μεγαλύτερο κακό».

Στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ γιατί δεν ψάχνουμε τις διαφορές μεταξύ των εκλεκτών των αστικών κομμάτων που στηρίζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, αλλά κάνουμε την πραγματική διαφορά, που δίνει δύναμη στη δύναμη των εργαζομένων, του λαού.

Σχετικά άρθρα

Επιστολή ΑΚΚΕΛ στον Πρωθυπουργό, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη για άμεση κατάργηση του φόρου ΕΦΚ στο πετρέλαιο για τους αγρότες

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Σεπτεμβρίου 2019 0
ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ΘΕΜΑ: Άμεση κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο για τους αγρότες Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Στις προεκλογικές εξαγγελίες…

Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 22 Ιανουαρίου ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, ευρισκόμενος προφανώς σε δύσκολη θέση, παραποίησε τις θέσεις μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιανουαρίου 2019 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ   Στο Δημοτικό…