Περιοδεία της κ. Αμμανατίδου-Πασχαλίδου στο νομό Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:08
561 0

Η Λαϊκή Ενότητα Έβρου σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα επισκεφθεί και θα περιοδεύσει στο νομό μας η βουλευτής Β΄ Θεσ/νίκης της ΛΑ.Ε. κ.Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου. Το πρόγραμμα περιοδείας έχει ως εξής :

–          10.00 π.μ : Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου θα συναντηθεί με τους εργαζομένους και τη διοίκηση προκειμένου να αναδειχθούν τα εκρηκτικά αδιέξοδα τα οποία έχουν προκαλέσει οι μνημονιακές πολιτικές στο Νοσοκομείο.

 

–          12.00 μ.μ. : Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ε.Β.Ζ. Ορεστιάδας και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους και θα ενημερωθεί για την πορεία επαναλειτουργίας του εργοστασίου και τις δυνατότητες παραγωγικής ανασυγκρότησης.

 

–          17.00 μ.μ. : Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση ώστε να εκφραστεί η κάθετη αντίθεση της ΛΑ.Ε. στα σχέδια ξεπουλήματος του λιμένα.

 

–          Κεντρική ομιλία στην ανοιχτή εκδήλωση της ΛΑ.Ε. στις 19.30 μ.μ στο πάρκο Ανατολικής Θράκης.

Σχετικά άρθρα

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αλεξανδρούπολης: “Εδώ κι ένα μήνα τα σχολεία άνοιξαν όμως η κατάσταση στην εκπαίδευση παραμένει τραγική”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2015 0
Εδώ κι ένα μήνα τα σχολεία άνοιξαν όμως η κατάσταση στην εκπαίδευση παραμένει τραγική. Χιλιάδες είναι τα κενά σε εκπαιδευτικούς…

Αντώνης Βαμβακερός: “Χωρίς υπηρεσίες των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, ΚΑΠΗ στους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιουνίου 2020 0
Με έγγραφο της προέδρου, την 17/6/2020. προς τους εργαζόμενους του Πολυκοινωνικού, αναστέλλεται η λειτουργία των παραπάνω δομών για τρεις εβδομάδες.…