Περιοδεία του προέδρου του ΟΕΕΘ κ.Χατζημιχαήλ σε βιομηχανικές μονάδες της Ροδόπης

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:59
635 0

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Φραντζή  Αντώνη και στελέχη της ΟΕΕΘ πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε βιομηχανικές μονάδες της Ροδόπης.

 

Νωρίς το πρωί η αντιπροσωπεία της ΟΕΕΘ μετέβη στις εγκαταστάσεις των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Α.Ε.” όπου στεγάζεται το επίτιμο Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Εκεί πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα παραγωγική συνάντηση με τον επικεφαλής της επιχείρησης και επίτιμο Πρόξενο κ. Σταμάτη Κουρούδη και την Διευθύνοντα Σύμβουλο των καταστημάτων ΜΕΤΑΞΙ κα. Εμμανουέλα Κουρούδη.

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και ζωοτροφών Δουκίδης Ι. και Υιοι Ο.Ε. (Ο Ίσμαρος), ενώ ακολούθησε συνάντηση στην Interplast A.E. με τον Διευθυντή Εργοστασίου κ. Στέλιο Κουφοπέτρο και γνωριμία με τα καινοτόμα μοναδικά νέα προϊόντα του εργοστασίου πλαστικών.

 

Στις 11:30 ο κ. Βάιος Κουδουμάκης υποδέχθηκε τον κ. Χατζημιχαήλ και τους συνεργάτες του στην Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε όπου και μετά από μία εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων, τους ξενάγησε στις μοναδικές εγκαταστάσεις της εταιρίας του όπου παράγεται το φημισμένο ούζο επτά..

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την σχεδόν τρίωρη επίσκεψη, σύσκεψη και ξενάγηση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της  Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Βεργίνα όπου παράγεται μεταξύ των εξαιρετικών προϊόντων μπύρας και το exclusive προϊόν της περιοχής, το τσάι tuvunu.

2 3 4 5 6 7 8

 

 

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

 

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

Φραντζής Αντώνιος

Σχετικά άρθρα

Θρακικά Μετέωρα: Η ιδιαίτερη σχέση των νομάδων κτηνοτρόφων και των γυπών στο νέο ντοκιμαντέρ του WWF Ελλάς

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουνίου 2021 0
Στα Θρακικά Μετέωρα εξελίσσεται μία ιστορία αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης, άρρηκτα δεμένη με την ιστορία του τόπου. Κτηνοτρόφοι και…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Καλώς τους «ανεξάρτητους» της «ΑΝΑΣΑ» που ήρθαν να «φυσήξουν» τις εργαζόμενες μητέρες με τον «αέρα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης!”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαΐου 2019 0
Μόνο που ο «αέρας» αυτός είναι μπαγιάτικος και τοξικός όπως ακριβώς η πολιτική της Ε.Ε. για τη νέα γυναίκα, τη…