Περιοδεία του προέδρου του ΟΕΕΘ κ.Χατζημιχαήλ σε βιομηχανικές μονάδες της Ροδόπης

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:59
571 0

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Φραντζή  Αντώνη και στελέχη της ΟΕΕΘ πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε βιομηχανικές μονάδες της Ροδόπης.

 

Νωρίς το πρωί η αντιπροσωπεία της ΟΕΕΘ μετέβη στις εγκαταστάσεις των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Α.Ε.” όπου στεγάζεται το επίτιμο Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Εκεί πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα παραγωγική συνάντηση με τον επικεφαλής της επιχείρησης και επίτιμο Πρόξενο κ. Σταμάτη Κουρούδη και την Διευθύνοντα Σύμβουλο των καταστημάτων ΜΕΤΑΞΙ κα. Εμμανουέλα Κουρούδη.

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και ζωοτροφών Δουκίδης Ι. και Υιοι Ο.Ε. (Ο Ίσμαρος), ενώ ακολούθησε συνάντηση στην Interplast A.E. με τον Διευθυντή Εργοστασίου κ. Στέλιο Κουφοπέτρο και γνωριμία με τα καινοτόμα μοναδικά νέα προϊόντα του εργοστασίου πλαστικών.

 

Στις 11:30 ο κ. Βάιος Κουδουμάκης υποδέχθηκε τον κ. Χατζημιχαήλ και τους συνεργάτες του στην Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε όπου και μετά από μία εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων, τους ξενάγησε στις μοναδικές εγκαταστάσεις της εταιρίας του όπου παράγεται το φημισμένο ούζο επτά..

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την σχεδόν τρίωρη επίσκεψη, σύσκεψη και ξενάγηση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της  Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Βεργίνα όπου παράγεται μεταξύ των εξαιρετικών προϊόντων μπύρας και το exclusive προϊόν της περιοχής, το τσάι tuvunu.

2 3 4 5 6 7 8

 

 

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

 

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

Φραντζής Αντώνιος

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τα διόδια της Μέστης, που… κατασκευάζονται…

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαΐου 2017 0
Πρόσκληση Ειδικής Συνεδρίασης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Μποταΐτης Σωτήριος με μοναδικό θέμα τα…

Δωρεά 25 τόνων ιατροφαρμακευτικού και Νοσοκομειακού εξοπλισμού-ιματισμού , στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Απριλίου 2020 0
Ο Δήμος Διδυμοτείχου ευχαριστεί θερμά την κα Αναστασία Σταυριανού Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγία Μαρίνα…