Περιοδεία Φώφης Γεννηματά σε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Ιουνίου 2016
380 0

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη 14 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα, η Φώφη Γεννηματά.

Η  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή της κυρίας Γεννηματά.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι η επικεφαλής της ΔΗΠΑΡ θα επισκεφθεί τον μειονοτικό δήμο της Μύκης στα ορεινά της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της Ξάνθης.

Στις 6 το απόγευμα η πρώην υπουργός θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας και στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη, έδρα του δήμου Παγγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπου και θα παρουσιάσει στο «Αμφιθέατρο Δημοκρατίας» του δήμου, τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική.

www.real.gr

Σχετικά άρθρα

Η ΠΑΛΑΙΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΟΠΕΛΑΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2018 0
Η ΠΑΛΑΙΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΟΠΕΛΑΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ Γενέτειρα Γη του Επισκόπου Πενταπόλεως Αγίου Νεκταρίου Πνευματικό φυτώριο μεγάλων Εκκλησιαστικών, φιλόμουσων  και φιλεκπαιδευτικών…

Όλα έτοιμα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο “Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αύριο” που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2019

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιανουαρίου 2019 0
Το πρωί της Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης παραχωρήσε Συνέντευξη Τύπου για το Αναπτυξιακό…