Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη 14 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα, η Φώφη Γεννηματά.

Η  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή της κυρίας Γεννηματά.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι η επικεφαλής της ΔΗΠΑΡ θα επισκεφθεί τον μειονοτικό δήμο της Μύκης στα ορεινά της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της Ξάνθης.

Στις 6 το απόγευμα η πρώην υπουργός θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας και στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη, έδρα του δήμου Παγγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπου και θα παρουσιάσει στο «Αμφιθέατρο Δημοκρατίας» του δήμου, τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική.

www.real.gr

Προηγούμενο άρθρο“Υπό την προστασία” των ναυαγοσωστών , οι παραλίες της Αλεξανδρούπολης για το καλοκαίρι!
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Χαλάει από Δευτέρα ο καιρός