Πιστώθηκαν τα ποσά των αποζημιώσεων των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές της 1ης Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:53
102 0

 

Πιστώθηκαν χτες στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά των αποζημιώσεων των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές της 1ης Φεβρουαρίου 2021 ύψους 63.162€.

Πρόκειται για 29 νοικοκυριά στις περιοχές του Απαλού, των Φερών, του Πόρου, του Αριστήνου, της Άνθειας, των Λουτρών και της Αλεξανδρούπολης. 

Πιστή στη δέσμευσή της η δημοτική αρχή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών ώστε οι αποζημιώσεις να καταβληθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι για τις περιπτώσεις αποζημίωσης αποθηκών –λεβητοστασίων, οι πληγέντες μπορούν να απευθυνθούν στη ΔΑΕΦΚ, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου https://www.alexpolis.gr/chorigisi-stegastikis-syndromis-gia-tin-apokatastasi-ton-zimion-se-ktiria-apo-tis-plimmyres-tis-11is-kai-12is-ianoyarioy-kai-tis-1-is-fevroyarioy-2021-2/

 

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση Χαρίτου στη Διακομματική για τη Θράκη: “Να ληφθούν υπ’ όψιν οι ανάγκες της περιοχής”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2021 0
Στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης…