Πνιγμός γυναίκας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 22 Μαΐου 2017
520 0

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στις 18:20 περίπου το απόγευμα σήμερα Δευτέρα. Η ηλικία της ήταν γύρω στα 55.

Στην προβλήτα του λιμανιού βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένας σταυρός λαιμού. Η γυναίκα φαίνεται πως άφησε τα αντικείμενα της και πήδηξε εσκεμμένα στο νερό. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πιθανή αυτοκτονία. Όπως σημειώνει καλά ενημερωμένη πηγή, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι αυτόχειρες δεν ξέρουν κολύμπι και επιλέγουν τον πνιγμό ως τρόπο αυτοκτονίας. Τα προσωπικά αντικείμενα που άφησε η γυναίκα στην προβλήτα, μαρτυρούν κάτι τέτοιο, σημειώνει η ίδια πηγή.

Το πτώμα της γυναίκας ανασύρθηκε άμεσα καθώς στο σημείο του λιμανιού που έγινε το συμβάν (στο χώρο που δένει το ΣΑΟΣ) έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού. Παρελήφθη από το ασθενοφόρο και αναμένεται οι ιατρικές εξετάσεις να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση αυτή.

Σχετικά άρθρα

Αντιπροσωπεία από τον δήμο le Plessis-Robinson των Παρισίων με επικεφαλής τον βουλευτή κ πρώην δήμαρχο, κ. Philippe Pemezec , στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2018 0
Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκε επίσημη αντιπροσωπεία από τον δήμο le Plessis-Robinson των…