Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Πράγματι, αυτή είναι η αλήθεια αλλά για όσους την αντιλαμβάνονται.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κος Ζαμπούκης, απέδειξε περίτρανα ότι ούτε ήξερε περί Αυτοδιοίκησης… και το χειρότερο, ούτε μαθαίνει, ούτε  έμαθε τρία ολόκληρα χρόνια μετά την εκλογική του νίκη.

Κι’ αυτό διότι προσπέρασε κι’ απαξίωσε τον προβληματισμό 650 ανθρώπων, συμπολιτών μας οι οποίοι εκδήλωσαν την αγωνία τους για την καταστροφή ενός άλσους με την κοπή 250 δένδρων, προκειμένου να κτισθεί το κλειστό γυμναστήριο.

Και ναι μεν πράγματι είναι ο μοναδικός χώρος για αθλητική χρήση, αλλά ο σεβασμός προς τους ανήσυχους πολίτες (δικαιολογημένα απόλυτα) για την κοπή 250 δένδρων άνω των 50 ετών είναι επίσης σοβαρός λόγος, τουλάχιστον για να διερευνηθεί ο συγκερασμός και η μικρότερη δυνατή ζημιά.

Δυστυχώς ο κος Ζαμπούκης, απέρριψε κάθε προσπάθεια ανευρέσεως κάποιου ενδεχόμενου διεξόδου και το χειρότερο απεμπόλησε την ιδιότητα του Δημάρχου.. ζητώντας να διερευνήσει την πιθανότητα σωτηρίας των 250 δένδρων, η αντιπολίτευση ……..

Καλά ακούσατε. 

Αυτός, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και κάποιοι δίπλα του που βγάζουν κραυγές για να «φοβίσουν» τους αντιπολιτευόμενους δημοτικούς σύμβουλους.

Δεν ξέρω αν θα σωθούν τα 250 δέντρα, αλλά η ασέβεια του κου Ζαμπούκη προς τους πολίτες θα μείνει ως μαύρη σελίδα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης.      

Εμείς ως παράταξη μαζί και με άλλους της αντιπολίτευσης καταφέραμε τουλάχιστον να περάσουμε απόφαση περί διερεύνησης από την δημοτική Αρχή και την Τεχνική Υπηρεσία ένα είναι δυνατή όποια επιλογή προς το συμφέρον όλων των δημοτών. Εφ’ όσον είναι εφικτό. Πάντα με σεβασμό προς όλους.

Αλεξ/πολη, 22.03.2022

Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»

 

Προηγούμενο άρθροΤάσος Αρνιακός: «Την Πέμπτη θα έχουμε το κύκνειο άσμα του φετινού χειμώνα»
Επόμενο άρθροΠότε καταργείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού – Δήλωση Μαγιορκίνη