Πολλοί τραυματίες σε τροχαίο στην Αγνάντια – Έφυγε από γέφυρα αγροτικό με 18 επιβαίνοντες!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:12 πμ
11 0

Αγροτικό αυτοκίνητο με διπλή καμπίνα στο οποίο επέβαιναν συνολικά 18 λαθρομετανάστες, ξέφυγε από την πορεία του πριν από λίγη ώρα σε γέφυρα του χωριού Αγνάντια Αλεξανδρούπολης και έπεσε από ύψος πολλών μέτρων στο ρέμα. 

Αποτέλεσμα ήταν πολλοί από τους επιβαίνοντες να τραυματιστούν και στην περιοχή έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τα οποία έγινε η διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Είναι άγνωστο πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση των τραυματιών, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος νεκρός.

Στην περιοχή έφτασαν φυσικά και αστυνομικοί, προκειμένου να επιληφθούν της υπόθεσης, μια και όπως επισημάναμε πρόκειται για υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Δυστυχώς παρόμοια ατυχήματα είναι συχνά στην περιοχή μας, αφού είναι δεδομένο ότι αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ροές.

ΠΗΓΗ  www.evros-news.gr

Σχετικά άρθρα

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ; (γράφει ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2018 0
ΔΙΩΡΥΓΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ;   Την Τετάρτη 27…

Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης: Εφαλτήριο ή μέσον ελέγχου και επιβολής; (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαΐου 2020 0
Το γερμανικό  συνταγματικό δικαστήριο της Καρλσρούης με την απόφασή του της 5ης Μαΐου αμφισβήτησε τη δυνατότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας…