Πολλοί τραυματίες σε τροχαίο στην Αγνάντια – Έφυγε από γέφυρα αγροτικό με 18 επιβαίνοντες!

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:12
95 0

Αγροτικό αυτοκίνητο με διπλή καμπίνα στο οποίο επέβαιναν συνολικά 18 λαθρομετανάστες, ξέφυγε από την πορεία του πριν από λίγη ώρα σε γέφυρα του χωριού Αγνάντια Αλεξανδρούπολης και έπεσε από ύψος πολλών μέτρων στο ρέμα. 

Αποτέλεσμα ήταν πολλοί από τους επιβαίνοντες να τραυματιστούν και στην περιοχή έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τα οποία έγινε η διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Είναι άγνωστο πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση των τραυματιών, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος νεκρός.

Στην περιοχή έφτασαν φυσικά και αστυνομικοί, προκειμένου να επιληφθούν της υπόθεσης, μια και όπως επισημάναμε πρόκειται για υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών. Δυστυχώς παρόμοια ατυχήματα είναι συχνά στην περιοχή μας, αφού είναι δεδομένο ότι αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ροές.

ΠΗΓΗ  www.evros-news.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Αρήφ Χασάνογλου υποψήφιος με την παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2019 0
Χασάνογλου Αρήφ Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Εργάζεται ως οδηγός σε ιδιωτική επιχείρηση και αναλαμβάνει τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Συμμετέχει στην Φιλαρμονική…