Πολυμελής αντιπροσωπεία από την Αγ. Πετρούπολη στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:50
372 0

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του πολυμελή αντιπροσωπεία από την Αγ. Πετρούπολη με αρχηγό της τον επικεφαλής των 8 δήμων της Αγ. Πετρούπολης, κ. Βαλερί Γκάρνετς. Στην αποστολή συμμετέχει επίσης, ο Υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, εκπρόσωπος του Κυβερνήτη της Αγ. Πετρούπολης, εκπρόσωποι δήμων της Αγ. Πετρούπολης, εκπρόσωπος των βιβλιοπωλείων της Αγ. Πετρούπολης και ο συγγραφέας Μιχαήλ Κουράγιεφ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής της Θράκης σε ενεργειακό κέντρο και ιδιαίτερα της Αλεξανδρούπολης σε ενεργειακό σταθμό λόγω του αγωγού ΤΑΡ και του LNG, το διαρκώς αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την περιοχή καθώς και το ενδεχόμενο αδελφοποίησης δύο δήμων της Αγ. Πετρούπολης με τους δήμους Διδυμοτείχου και Σαμοθράκης.

Στη συνέχεια η αποστολή μετέβη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας και Αδελφοποίησης μεταξύ των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Αλεξανδρούπολης και Αγ. Πετρούπολης και του Γραφείου Διασύνδεσης Αγ. Πετρούπολης-Αλεξανδρούπολης ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ εκπροσώπων βιβλιοπωλείων των δύο Δήμων.

Το βράδυ η ρωσική αποστολή θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη.

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2019 0
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε την Τρίτη 5/2/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της…

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης των εν Ελλάδι Αρμενίων

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Οκτωβρίου 2018 0
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Μητροπολίτης των εν Ελλάδι Αρμενίων Σεβασμιώτατος…