Προβοκατόρικη προκήρυξη των «Γκρίζων Λύκων» απειλεί τις γυναίκες της Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Ιανουαρίου 2018
520 0

Μια απειλητική προειδοποίηση από τους Γκρίζους Λύκους της Θράκης, έφερε τα πάνω κάτω στην περιοχή λίγες μέρες και μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή. Οι Γκρίζοι Λύκοι, φαίνεται να ενεργοποιήθηκαν και πάλι αφού τώρα προχώρησαν σε ευθεία απειλή μέσω σημειωμάτων, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής που άρχισαν και πάλι να ανησυχούν για το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί. 

Σημειώματα με υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» κάνουν λόγο για βιασμούς Ελληνίδων γυναικών, βασανιστήρια και δολοφονίες. Οι προκηρύξεις αυτές οι οποίες περιέχουν απειλητικό μήνυμα εναντίον των Ελλήνων, εντοπίστηκαν την Τετάρτη (3/1) το πρωί από πολίτες σε στάσεις αστικών λεωφορείων μέσα στην πόλη της Κομοτηνής.

Το ιδιόχειρα γραμμένο κείμενο το οποίο φέρει υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» απευθύνεται στους Έλληνες αποκαλώντας τους «γκιαούρηδες» και προειδοποιεί ότι θα βιάσει τις Ελληνίδες και μετά θα τις δολοφονήσει ενώ θα αφήσει για λίγο καιρό τους συζύγους να πονέσουν από το χαμό τους και μετά θα προχωρήσουν και σε δικά τους βασανιστήρια.

Η ανακοίνωση που προκάλεσε αναστάτωση:

«Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης

Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!

Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!

Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».

Οι αστυνομικές  Αρχές οι οποίες έλαβαν γνώση άμεσα του περιστατικού δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για προβοκάτσια ακροδεξιών και εθνικιστικών κύκλων διότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη, ενώ και ο γραφικός χαρακτήρας «δείχνει» άτομο λάτρη του αρχαιοελληνικού δόγματος.

πηγή: iellada.gr

Σχετικά άρθρα

Αν. Δημοσχακης: “Κρατάμε όρθια την Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου! Έναρξη μαθημάτων, κάλυψη εκπαιδευτικών κενών και ενέργειες για την υπαγωγή της, στο ΔΠΘ”

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Νοεμβρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Εβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης: Απόψε, λίγο πριν την έναρξη του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε σε…

«Βόμβες» Σαμαρά: «Εγώ μιλάω για λαθρομεταναστευτικό… Να αποδεσμευτούμε από τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2019 0
Μύδρους εξαπέλυσε από το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς: για το μεταναστευτικό, τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και…