Προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στον Εβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:14
733 0

Στο κέντρο του Σουφλίου, σε μαγαζιά, καφενεία και καφετέριες αλλά και στο παζάρι, περιόδευσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Σταμάτη Γκατζίδη και Σιδέρη Μιχαηλίδη.

Κάλεσαν τους πολίτες, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γιατί  οποιαδήποτε κυβέρνηση βγει από τις κάλπες, η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι αντιλαϊκή και αυτό, γιατί και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν συμφωνήσει με τις μεταμνημονιακές δεσμεύσεις για συνέχιση του ξεζουμίσματος των εργαζομένων.

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να είναι κριτήριο για τις εκλογές είναι το ποια δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι σε αυτή την επίθεση, είτε στο επίπεδο του εισοδήματος είτε στο επίπεδο της καταστολής των λαϊκών δικαιωμάτων, και αυτή η δύναμη, είναι το ΚΚΕ.

Περιοδεία στην Νομαρχεία και στις υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γίαννη Χιώνη πραγματοποίησε επίσκεψη στις υπηρεσίες της Νομαρχίας στην Αλεξανδρούπολη.

Κάλεσε τους εργαζόμενους αυτή τη φορά να στηρίξουν το ΚΚΕ καθώς είναι η μόνη δύναμη που και αύριο θα την βρουν στη θέση της, έτοιμη να οργανώσει τον αγώνα τους ενάντια στα νέα μέτρα που θα έρθουν μετά τις 7 Ιούλη.

Το ένα αστικό κόμμα δίνει τη σκυτάλη στο άλλο και η αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται. Αυτό θα γίνει και τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Παράλληλα, κόμματα που έπαιξαν το ρόλο του συμπληρώματος, σήμερα εξαφανίστηκαν και νέα εμφανίζονται να παίξουν ξανά το ρόλο αυτό αλλά και του αναχώματος, όπως το κόμμα του Βαρουφάκη. Τέτοια κόμματα μπαίνουν εμπόδιο ώστε να κάνει το βήμα ο κόσμος να σταθεί πλάι στο ΚΚΕ».

 

Σχετικά άρθρα

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου: Οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας δημιουργούν με αγάπη και φαντασία για όλα τα παιδιά του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2020 0
Μπορεί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί να βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας αλλά οι παιδαγωγοί μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να διατηρήσουν…

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2015 0
 Tο online σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία Το Σάββατο έψαχναν φορτιστές για τα λάπτοπ που θα υποστηρίξουν…