Προμήθεια αποκριάτικων αρμάτων από τη Δημοτική αρχή Λαμπάκη… τον Αύγουστο του 2019!

Δημοσιεύτηκε στις: at 23 Μαΐου 2020
394 0

Παγκοσμίως στην τοπική αυτοδιοίκηση, επαινούνται και επιβραβεύονται κοινωνικά, οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουν οι Δημοτικές αρχές και αφορούν την  ποιότητα ζωής και την προστασία των συμφερόντων των Δημοτών.

Υπάρχουν όμως και κάποιες πρακτικές που τίθενται στην κρίση πολιτών και δημοσιογράφων για  να αποφασίσουν αν πρόκειται για βέλτιστες η για χείριστες. 

Μία εξ αυτών περιγράφεται παρακάτω:  

  • Στις 17 Απριλίου  2019 στην 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης  δημιουργείται νέος κωδικός  για προμήθεια δύο (2) αποκριάτικων  αρμάτων !!! Κόστος  9.500 €.
  • Στις  3 Ιουλίου 2019 ο απερχόμενος τότε  δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, προσκαλεί τρεις (3) εργολάβους για   να καταθέσουν οικονομική προσφορά για την αγορά των αποκριάτικων αρμάτων !!!  Ανταποκρίθηκε  ΜΟΝΟ ένας!
  • Στις 25 Ιουλίου 2019 (ΑΠ. 23335) ο κ. Λαμπάκης προχωρά με απευθείας ανάθεση στην προμήθεια δύο αποκριάτικων αρμάτων!  
  • Στις 6 Αυγούστου 2019 ( Σε 11 μόλις ημέρες !!!),    “παραλαμβάνονται”  δύο αποκριάτικα άρματα “ολοκαίνουργια” για μελλοντική χρήση όπως χαρακτηριστικά έγραφε η απόφαση για την δαπάνη.

Αναζητήσαμε τα 2 αποκριάτικα άρματα αλλά μέχρι σήμερα βρήκαμε 2 ημικατεστραμμένα άρματα τα οποία εμφανίζονται σε βίντεο στο youtube να παρελαύνουν εμφανώς σε αποκριάτικες παρελάσεις προηγουμένων ετών.

Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες από την αποκριάτικη παρέλαση του Φεβρουαρίου 2019 είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Αναμένουμε να μας υποδείξουν οι πρώην αρμόδιοι που βρίσκονται τα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ άρματα που αγόρασε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2019, τότε που η δημοτική αρχή του  κ. Λαμπάκη και των  συνεργατών του χαρακτήρισαν κατεπείγουσα την ανάγκη προμήθειας αποκριάτικων αρμάτων για τον Δήμο.

Σήμερα ως αντιπολίτευση οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν ως μη επείγουσα την σύσταση μια Κοινωφελούς Δημοτικής επιχείρησης η οποία θα συνδράμει θετικά μαζί με τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα  στην πορεία του Δήμου προς την ανάπτυξη. 

Σχετικά άρθρα

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου προς Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης: Οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2021 0
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου εκφράζει την αγανάκτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής Τριγώνου Έβρου, καθώς βλέπουν τον…

Σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους και θεσμικούς παράγοντες είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2019 0
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ Σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους και θεσμικούς παράγοντες είχε στην Αθήνα…

Διανομή προϊόντων MONO σε δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Φεβρουαρίου 2017 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ανακοινώνει ότι την εβδομάδα 20 έως 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί…