Προσωρινή αναβολή του 3oυ KIRKI TRAIL

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Αυγούστου 2020
112 0

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 3oυ KIRKI TRAIL
– ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙΡΚΗΣ ‘’ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ ‘’

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ορεινού Αγώνα Κίρκης, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 08 Αυγούστου 2020, ανακοινώνει ότι :

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι όλων και μη θέλοντας να διακινδυνέψει ούτε στο ελάχιστο την Υγεία Αθλητών και Πολιτών, κατόπιν ομόφωνης άποψης των συνδιοργανωτών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Κίρκης και του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, αποφάσισε την προσωρινή αναβολή του Αγώνα του Σαββάτου 08 Αυγούστου 2020.

Η παραπάνω απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έκτακτη και απρόσμενη διαμόρφωση της Υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή λόγω COVID19, έχοντας ως πρώτιστο γνώμονα την Ασφάλεια των Αθλητών αλλά και όλων των πολιτών γενικότερα και σεβόμενη απολύτως την προσπάθεια της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών για περιορισμό της οποιασδήποτε διασποράς της πανδημίας.

Η Νέα Ημερομηνία του Αγώνα θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της παρούσης οξυμένης τοπικής συγκυρίας».

Η Οργανωτική Επιτροπή επισημαίνει επίσης ότι:

Οι Αθλητές/τριες που έκαναν εγγραφή στον Αγώνα και είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά θα διατηρήσουν εκ νέου το δικαίωμα αυτό, και στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής, που θα οριστεί.

Επίσης αποφασίστηκε η άμεση διάθεση των Σακιδίων – Δώρων του αγώνα, σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, για την παραλαβή των οποίων μπορούν να απευθύνονται από τις 10/8 στα τηλέφωνα :

6932401096 Πατερόπουλος Κώστας
6944688969 Πολυτσάκης Μιχαήλ

Σχετικά άρθρα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΓΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2015 0
Πραγματοποιήθηκαν στο ΤΟΛ-Προπονητήριο ενόργανης γυμναστικής οι Χριστογεννιάτικες επιδείξεις προόδου Α’ τριμήνου των τμημάτων μαζικής άθλησης, του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.).…

Γιαννης Βαταμίδης: “Υπήρξε συνεννόηση με τα σωματεία για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου…”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2017 0
Ακούστε τον κ. Γιάννη Βαταμίδη εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού – Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε όσα…