Πρωτοβουλία επαγγελματικών ενώσεων και συλλόγων για συγκέντρωση υλικών

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:26
143 0

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις , ανάλογες ταινιών επιστημονικής φαντασίας όσον αφορά την πανδημία του Κορωναιού .

Το ίδιο διάστημα ο Έβρος βιώνει μια παράλληλη ‘’εμπόλεμη’’ κατάσταση , αναφορικά με τα προβλήματα στα σύνορά μας από το προσφυγικό και τη λαθρομετανάστευση .

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης οι Εβρίτες από την πρώτη στιγμή , μεμονωμένα ή μέσω συλλόγων στήριξαν έμπρακτα τα σώματα ασφαλείς και το στρατό με ότι μέσο μπορούσαν .

Όσον αφορά το πρόβλημα της πανδημίας , αποδεικνύεται ότι η έγκαιρη και σωστή προετοιμασία , είναι το καταλληλότερο ‘φάρμακο’ για την αντιμετώπισή της .

Σε αυτό το πλαίσιο , θεωρήσαμε σωστό ως προς την πρόληψη , ασχέτως αν υπάρχουν ή όχι ελλείψεις εξειδικευμένων υλικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την διαχείριση και περίθαλψη του Κορωναιού , να συμβάλουμε με τις όποιες μικρές δυνάμεις μας στην προμήθεια των υλικών αυτών (συσκευές μη επεμβατικού αερισμού τύπου ΒΡΑΡ).

Καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα προεδρεία των συλλόγων τους .

Τα ΔΣ των συλλόγων

1.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας
2.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σουφλίου
3.Palso Εβρου
4.Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας
5.Ένωση Βενζινοπωλών Β. Εβρου
6.Σωματείο κουρέων-κομμωτών Β.Εβρου
7.Σύλλογος γυναικών Ν.Βύσσας

Σχετικά άρθρα

Πρώτο κουδούνι στο γυμνάσιο Ιμβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Σεπτεμβρίου 2015 0
«Ο επιμένων νικά». Αυτή θα μπορούσε να είναι η λεζάντα στη φωτογραφία του ελληνικού μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου στην Ιμβρο, που στις…

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Δεκεμβρίου 2016 0
  Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ  Διαχρονική η Κοινωνική Διδασκαλία του Αγίου Βασιλείου και άκρως…

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΑΣΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ – Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 1940-1944 (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2016 0
    Ιεράρχες και Ιερείς ως μέλη των Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΔΕΣ) Η Σωτηρία των Ελλήνων Εβραίων από τους…

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την πρόσληψη 400 μονίμων συνοριοφυλάκων

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2020 0
Δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στο Εθνικό Τυπογραφείο ολόκληρη η απόφαση για την πρόσληψη 400 μονίμων συνοριοφυλάκων Δείτε ολόκληρη τη μοριοδότηση: 5 μονάδες…