Πρωτοβουλία επαγγελματικών ενώσεων και συλλόγων για συγκέντρωση υλικών

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:26
176 0

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις , ανάλογες ταινιών επιστημονικής φαντασίας όσον αφορά την πανδημία του Κορωναιού .

Το ίδιο διάστημα ο Έβρος βιώνει μια παράλληλη ‘’εμπόλεμη’’ κατάσταση , αναφορικά με τα προβλήματα στα σύνορά μας από το προσφυγικό και τη λαθρομετανάστευση .

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης οι Εβρίτες από την πρώτη στιγμή , μεμονωμένα ή μέσω συλλόγων στήριξαν έμπρακτα τα σώματα ασφαλείς και το στρατό με ότι μέσο μπορούσαν .

Όσον αφορά το πρόβλημα της πανδημίας , αποδεικνύεται ότι η έγκαιρη και σωστή προετοιμασία , είναι το καταλληλότερο ‘φάρμακο’ για την αντιμετώπισή της .

Σε αυτό το πλαίσιο , θεωρήσαμε σωστό ως προς την πρόληψη , ασχέτως αν υπάρχουν ή όχι ελλείψεις εξειδικευμένων υλικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την διαχείριση και περίθαλψη του Κορωναιού , να συμβάλουμε με τις όποιες μικρές δυνάμεις μας στην προμήθεια των υλικών αυτών (συσκευές μη επεμβατικού αερισμού τύπου ΒΡΑΡ).

Καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα προεδρεία των συλλόγων τους .

Τα ΔΣ των συλλόγων

1.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας
2.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σουφλίου
3.Palso Εβρου
4.Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας
5.Ένωση Βενζινοπωλών Β. Εβρου
6.Σωματείο κουρέων-κομμωτών Β.Εβρου
7.Σύλλογος γυναικών Ν.Βύσσας

Σχετικά άρθρα

1.151 κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση κατασχέθηκαν, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2017 0
Χίλια εκατό πενήντα ένα (1.151) κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα,…

Διαδικτυακοί διάλογοι για τα βιώματα των οικογενειών την περίοδο της καραντίνας

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2021 0
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΛ. : 6975860149, 6946682109 enosigoneonalexpolis@gmail.com ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ…