Πρωτοβουλία επαγγελματικών ενώσεων και συλλόγων για συγκέντρωση υλικών

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:26
270 0

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις , ανάλογες ταινιών επιστημονικής φαντασίας όσον αφορά την πανδημία του Κορωναιού .

Το ίδιο διάστημα ο Έβρος βιώνει μια παράλληλη ‘’εμπόλεμη’’ κατάσταση , αναφορικά με τα προβλήματα στα σύνορά μας από το προσφυγικό και τη λαθρομετανάστευση .

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης οι Εβρίτες από την πρώτη στιγμή , μεμονωμένα ή μέσω συλλόγων στήριξαν έμπρακτα τα σώματα ασφαλείς και το στρατό με ότι μέσο μπορούσαν .

Όσον αφορά το πρόβλημα της πανδημίας , αποδεικνύεται ότι η έγκαιρη και σωστή προετοιμασία , είναι το καταλληλότερο ‘φάρμακο’ για την αντιμετώπισή της .

Σε αυτό το πλαίσιο , θεωρήσαμε σωστό ως προς την πρόληψη , ασχέτως αν υπάρχουν ή όχι ελλείψεις εξειδικευμένων υλικών στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την διαχείριση και περίθαλψη του Κορωναιού , να συμβάλουμε με τις όποιες μικρές δυνάμεις μας στην προμήθεια των υλικών αυτών (συσκευές μη επεμβατικού αερισμού τύπου ΒΡΑΡ).

Καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα προεδρεία των συλλόγων τους .

Τα ΔΣ των συλλόγων

1.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Ορεστιάδας και Περιφέρειας
2.Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σουφλίου
3.Palso Εβρου
4.Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας
5.Ένωση Βενζινοπωλών Β. Εβρου
6.Σωματείο κουρέων-κομμωτών Β.Εβρου
7.Σύλλογος γυναικών Ν.Βύσσας

Σχετικά άρθρα

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19 στον γενικό πληθυσμό στην πόλη της Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιανουαρίου 2021 0
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Έβρου, η Περιφερειακή Ενότητα…

Αποστολάκης: Να κάνουμε αυτό που επιβάλλει η στιγμή – Ακόμη και στρατιωτική απάντηση – Αν υποχωρήσουμε θα χάσουμε όλα τα δικαιώματα στην περιοχή

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουνίου 2020 0
Ευάγγελος Αποστολάκης: O πρώην υπουργός Άμυνας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για την τουρκική προκλητικότητα και το πώς…