Πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων της ΤΕ ΚΚΕ Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:50
200 0

Κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες του Έβρου καθώς και χωριά, στο πλαίσιο της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στο λαό με την ανακοίνωση – κάλεσμα του ΚΚΕ για τις εξελίξεις, «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Συγκεκριμένα :

⦁ Περιοδεία την Πέμπτη 28/5 στις 12:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Δραμανίδου Νικη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 10:00 σε υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας και στο Τελωνείο με επικεφαλής την Τρέλλη Φάνη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Πέμπτη 28/5 στις 12:00 στις 13:00 στην αγορά της Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Κυριακή 31/5 στις 11:00 στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 11:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Ορεστιάδας με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 12:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Διδυμοτείχου με επικεφαλής το Γκατζίδη Σταμάτη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία το Σάββατο 30/5 στις 12:00 στην αγορά της Ορεστιάδας με επικεφαλής Ζαλουφλή Κώστα μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Πέμπτη 28/5 στις 18:30 στο πάρκο Ανατολικής Θράκης με σχολικές καθαρίστριες και ομιλητρία την Δραμανίδου Νικη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Κυριακή 31/5 στις 19:00 με εργαζόμενους στον τομέα της έρευνας και ομιλήτρια την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Τρίτη 2/6 στις 19:00 στην Βύσσα με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Μιχαηλίδη Σιδέρη Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Τετάρτη 3/6 στις 19:00 στην Ελιά με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Γκατζίδη Σταμάτη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Παρασκευή 5/6 στις 19:00 στην Ρούσσα με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Μιχαηλίδη Σιδέρη Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου.

Σχετικά άρθρα

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΜΘ: Καταγγέλλουμε τις αποφάσεις των τραπεζών να κλείσουν τα καταστήματα τους στα χωριά και τις πόλεις της περιφέρειας μας (τώρα στις Φέρες)

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιουλίου 2021 0
Είναι απαράδεκτο οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με τα λεφτά του ελληνικού λαού, ο οποίος τις πλήρωσε με τα 3 μνημόνια…

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – Ο ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟYΠΟΛΙΤΙΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2018 0
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟYΠΟΛΙΤΙΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η οξυπέτης γραφή και γλυκύφθογγος γλώσσα…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Έλαμψε διά της απουσίας του -για άλλη μία φορά- ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2021 0
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει πια κανείς την ανεκδιήγητη στάση του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο οποίος δεν θεώρησε…