Πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων της ΤΕ ΚΚΕ Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 8:50 πμ
102 0

Κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες και συσκέψεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες του Έβρου καθώς και χωριά, στο πλαίσιο της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στο λαό με την ανακοίνωση – κάλεσμα του ΚΚΕ για τις εξελίξεις, «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Συγκεκριμένα :

⦁ Περιοδεία την Πέμπτη 28/5 στις 12:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Δραμανίδου Νικη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 10:00 σε υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας και στο Τελωνείο με επικεφαλής την Τρέλλη Φάνη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Πέμπτη 28/5 στις 12:00 στις 13:00 στην αγορά της Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Κυριακή 31/5 στις 11:00 στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 11:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Ορεστιάδας με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία την Παρασκευή 29/5 στις 12:00 σε υπηρεσίες του Δήμου Διδυμοτείχου με επικεφαλής το Γκατζίδη Σταμάτη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Περιοδεία το Σάββατο 30/5 στις 12:00 στην αγορά της Ορεστιάδας με επικεφαλής Ζαλουφλή Κώστα μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Πέμπτη 28/5 στις 18:30 στο πάρκο Ανατολικής Θράκης με σχολικές καθαρίστριες και ομιλητρία την Δραμανίδου Νικη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Κυριακή 31/5 στις 19:00 με εργαζόμενους στον τομέα της έρευνας και ομιλήτρια την Σίσκου Άννα-Μαρία μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Τρίτη 2/6 στις 19:00 στην Βύσσα με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Μιχαηλίδη Σιδέρη Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Τετάρτη 3/6 στις 19:00 στην Ελιά με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Γκατζίδη Σταμάτη μέλος της Τ.Ε. Έβρου.

⦁ Σύσκεψη την Παρασκευή 5/6 στις 19:00 στην Ρούσσα με κατοίκους του χωριού και ομιλητή τον Μιχαηλίδη Σιδέρη Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου.

Σχετικά άρθρα

Επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, για τη διεκδίκηση της μεταβίβασης χρήσης του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2017 0
Επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη προς τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο για τη διεκδίκηση…

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο του Έβρου βρίσκεται στην Ουγκάντα…

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουλίου 2020 0
Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς Εμφανέστατο το έλλειμα συνδρομής του πυροσβεστικού ελικοπτερου στην πυρκαγιά των Σαπων. Έπρεπε όπως είχαμε…

ΚΑΤΑ ΤΟΚΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ~ Επίκαιρη ομιλία του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2016 0
Επίκαιρη ομιλία του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης Ως απάντηση στους σύγχρονους τοκογλύφους δανειστές εν μέσω οικονομικής κρίσεως…     Η ομιλία του…

Η Εβροφάρμα προμήθευσε ιατρικό εξοπλισμό στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Απριλίου 2020 0
Ο όμιλος Εβροφάρμα, συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας Την στιγμή που η εξάπλωση της πανδημίας Covid-19…