Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:03
536 0

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για την τρέχουσα σχολική χρονιά συνεδρίαση του Δ.Σ. Παίδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι «Η Προστασία της δημόσιας περιουσίας».

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν δύο μαθητές- δημοτικοί σύμβουλοι από την ΣΤ΄ τάξη κάθε σχολείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις εισηγήσεις τους σε χρόνο 1΄που θα έχει στη διάθεσή του ο καθένας.

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν εκτός από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων, κ. Κώστα Γκοτσίδη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Χρήστος Ζιώγας.

Σχετικά άρθρα

Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενσωμάτωσης των δικτύων θαλάσσιας παρατήρησης και πρόβλεψης στη Μεσόγειο από το Δ.Π.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουνίου 2017 0
Το Εργαστήριο Οικολογικής Μηχανικής και Τεχνολογίας του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ., το οποίο διευθύνει ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος…

O Κωνσταντίνος Μπράχος (απο την Αλεξανδρούπολη) , Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Περιφερειακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Φεβρουαρίου 2020 0
Σύμφωνα με το άρθρο 23§Ε του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ ορίζονται οι κάτωθι ως μέλη της Γραμματείας Περιφερειακών Οργανώσεων και…