Πρόταση γάμου στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 24 Νοεμβρίου 2016
532 0

Διπλή ήταν η χαρά σήμερα για την “οικογένεια” του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  αφού πραγματοποιήθηκαν δύο ορκωμοσίες.

Στον χώρο της παλιάς Νομικής Κομοτηνής έλαβαν χώρα και οι δύο τελετές, με το κεντρικό αμφιθέατρο να κατακλύζεται από κόσμου, συγγενείς και φίλους των αποφοίτων.

Στις 12 το μεσημέρι έγινε η πρώτη ορκωμοσία για 88 φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης.

Η πρωτεύσασα Άννα Τσίτσου ανέγνωσε τον όρκο, που επανέλαβαν οι συνάδελφοί της.

Η ορκωμοσία επεφύλαξε και μία έκπληξη για την νεαρή Κατερίνα, αφού ο καλός της Πάρης μαζί με το πτυχίο της προσέφερε και το δαχτυλίδι του γάμου και εκείνη αμέσως είπε το ναι.

Στις 2 το μεσημέρι ακολούθησε η ορκωμοσία στο τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με 52 πτυχιούχους και τον πρώτο στο βαθμό Σεραφείφ Καλλιπολίτη να διαβάσει τον όρκο.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ www.xronos.gr

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: «Πωλούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Υπονομεύουν το αναπτυξιακό μέλλον της Θράκης – Καμία προστασία στους τοπικούς χρήστες»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Αυγούστου 2020 0
Η Κυβέρνηση δια μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, έχει προχωρήσει σε δημοσίευση Πρόσκλησης Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, σε προκήρυξη διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για…

To Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σχεδίασε το νέο λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλετζάκης”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2018 0
Σας παρουσιάζουμε και το νέο λογότυπο μας που σχεδιάστηκε αφιλοκερδώς από Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ως ένδειξη…

Επανεκλογή της Νατάσας Γκαρά ως Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων για την Δ’ Σύνοδο της ΙΖ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Οκτωβρίου 2018 0
Έναρξη των εργασιών της Δ΄ Συνόδου της ΙΖ΄ κοινοβουλευτικής Περιόδου και επανεκλογή της Νατάσας Γκαρά ως  Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων…

Αντικατάσταση όλου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού των Φερών απο την ΔΕΥΑΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2021 0
Δ.Ε.Υ.Α.Α. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες : Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο έργο <<αντικατάσταση…