Πρόταση Νενεδάκη στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης , για 100 θέσεις στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:42
1067 0

Επίσημη πρόταση σχετική με την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης κατέθεσε προς την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη ο επιχειρηματίας Ιωάννης Νενεδάκης νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ΕΝΩΣΗ Τ  ΟΕ.  που διαχειρίζεται το πάρκινγκ του Λιμένα Αλεξανδρούπολης,.

Συγκεκριμένα με αφορμή την μίσθωση εκ μέρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης μικρού λεωφορείου του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ για την μεταφορά επιβατών και οδηγών από το χώρο στάθμευσης στη στροφή του Εγνατία προς το κέντρο της πόλης κατά το χρονικό διάστημα 08.00-13.00, η επιχείρηση πρότεινε την παραχώρηση 100 θέσεων πάρκινγκ στον δικό της χώρο στάθμευσης για ένα χρόνο, με το ίδιο ακριβώς τίμημα.

Η παραχώρηση 100 θέσεων στάθμευσης για όλο το 24ωρο επί 360 ημέρες τον χρόνο θα συνδράμει σε ένα μεγάλο βαθμό στην αποσυμφόρηση του κέντρου, αφού οι οδηγοί και οι επιβάτες  θα βρίσκονται και θα παρκάρουν δωρεάν στο κέντρο της πόλης, και παράλληλα ο χώρος στάθμευσης στην στροφή του Εγνατία θα λειτουργεί απρόσκοπτα εξυπηρετώντας τους επισκέπτες των Ξενοδοχείων των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και του πάρκου προσκόπων κτλ.

Επίσης στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η εταιρεία δεσμεύεται να αποδώσει το 10% του τιμήματος στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης ή σε οποιαδήποτε δομή υπάρχει ανάγκη και θα προτείνει η Δημοτική αρχή.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία παρέχει φύλαξη, έλεγχο και προστασία των οχημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό σε εικοσιτετράωρη βάση.

ΕΝΩΣΗ  Τ  ΟΕ.

Εκμετάλλευση Χώρων Στάθμευση

Δυτική Χερσαία Ζώνη Λιμένα

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΝΕΝΕΔΑΚΗΣ 

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γ. Ζαμπούκης και ο Βουλευτής Αν. Δημοσχάκης στην Ιτέα Φερών

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιανουαρίου 2021 0
Ενημερωτική συνάντηση από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη είχε νωρίτερα σήμερα…