Πόλη & Πολίτες: Να διεκδικήσει ο Δήμος το πάρκινγκ του λιμανιού

36 0

Η επιστολή του επικεφαλής της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” κ. Βαγγέλη Λαμπάκη προς τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη αναφέρει: 

Κε Ζαμπούκη

Πρέπει να σας θυμίσω την υποχρέωση σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Την 05-04-2021 σας απέστειλα την με αριθμό πρωτοκόλλου 10375 επιστολή μου, όπου σας καλούσα, να ζητήσετε από την διοίκηση του Ο.Λ.Α. να απαλείψει τον απαγορευτικό όρο συμμετοχής του Δήμου μας στο διαγωνισμό για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου παρκινγκ στην Δυτική Χερσαία Ζώνη Λιμένα(κάτω από το φάρο).

Δυστυχώς ουδέν πράξατε.

Όμως επειδή ο διαγωνισμός που είχε διενεργηθεί ακυρώθηκε για άλλους λόγους από τον Ο.Λ.Α., παρουσιάζεται πάλι η ευκαιρία, ώστε με παρέμβαση σας προς την διοίκηση του Ο.Λ.Α, ν’ απαλειφθεί ο άνω απαγορευτικός όρος και να συμμετέχει ο Δήμος μας στην νέα διαγωνιστική διαδικασία.

Φρόνιμο είναι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο με απόφαση του να βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Διότι κε Ζαμπούκη η πόλη αγκαλιάζει το λιμάνι μας και το λιμάνι μας την πόλη.

Κι’ ενώ αυτό το χρησιμοποιούν όλοι οι εκπρόσωποι φορέων στην εκφορά του λόγου τους, διαπιστώνω ότι ελάχιστοι το εννοούν.

Αλήθεια γιατί εξαιρείται ο Δήμος μας από την δυνατότητα συμμετοχής στην διαγωνιστική διαδικασία;

Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να το θέσετε στη διοίκηση του Ο.Λ.Α για να σχηματίσουμε άποψη για την ανεξήγητη απαγόρευση συμμετοχής μας.

Ελπίζω να καταλάβατε ότι είμαι πρόθυμος να προσφέρω κάθε βοήθεια και να μπορέσουμε οι δημότες να χρησιμοποιήσουμε το χώρο στάθμευσης κάτω από τον φάρο, μ’ άλλους όρους απ’ αυτούς που παρέχει έως σήμερα ο ιδιώτης επιχειρηματίας, επ’ ωφελεία των δημοτών μας και της γενικότερης λειτουργίας της πόλης μας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“Πόλη και Πολίτες”

Βαγγέλης Λαμπάκης

Σχετικά άρθρα

Διακομιδή 9χρονης ασθενούς από το λιμένα Καμαριώτισσας της Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2019 0
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή μιας 9χρονης ασθενούς από το λιμένα Καμαριώτισσας της…

ΙΩΒΗΛΑΙΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2016 0
    Θεόπνευστα κείμενα Πατριαρχικής Διαχρονίας Εικοσιπενταετής ευκλεής και τετιμημένη Πατριαρχική Οιακοστροφία (1991-2016) Πεντηκονταπενταετής Εκκλησιαστική Διακονία (1961-2016)   Ο αοίδιμος…